Luka Sabbat och Kourtney Kardashian i Hollywood.
Kourtney Kardashians nya pojkvän är modellen Luka Sabbat, 20. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Luka Sabbat, 20, är Kourtney Kardashians nya pojkvän

Kourtney Kardashian har gått vidare efter uppbrottet från Younes Bendjima. Nu har Kourtney en ny kille vid sin sida – nämligen den 20-åriga modellen Luka Sabbat.


Kourtney Kardashian, 39, var tidigare ihop med modellen Younes Bendjima, 25. Paret blev ihop i oktober 2016 och kilade stadigt fram till i augusti 2018, då de gjorde slut.

Då avslöjades det att Younes hade varit otrogen mot Kourtney med modellen Jordan Ozuna, 28.

Younes hade sagt till Kourtney att han skulle åka på grabbresa – men istället så myste han alltså med Jordan på en strand i Mexiko med Jordan.

Kourtney och Younes syntes på en dejt för två veckor sedan – men det var inte för att återförenas som de då träffades. Det tidigare paret ville helt enkelt rensa luften. 

Men Kourtney är inte den som sitter och trycker på rummet och tänker på forna romantiska dagar med Younes.

Nej, istället har Kourtney nu en ny man vid sin sida. Det är ingen mindre än stylisten och modellen Luka Sabbat, 20, som är Kourtneys nya kille.

Luka Sabbat och Kourtney Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Kourtney och Luka syntes på en dejt i lördags. De åt då middag på innestället The Nice Guy och festade sedan vidare på det anrika Chateau Marmont. Enligt Hollywoodlife så var det en hel del gos och kel mellan paret.

Och Kourtney låter inte åldersskillnaden stå i vägen för kärleken.

– Kourtney känner inte att hon nästan är 40. Hon känner sig yngre än vad hon har gjort på flera år. Hon har aldrig känt sig sexigare och mer i kontroll. Att dejta yngre killar passar henne utmärkt. Just nu vill Kourtney bara ha kul, hon har massor av energi och tror inte att en kille i hennes egen ålder skulle orka med hennes tempo, säger en av Kourtneys vänner till Hollywoodlife.

Luka Sabbat gillar att skejta och spela TV-spel på fritiden. Bildkälla: Stella Pictures.

Kourtneys ex-pojkvän Younes tar inte nyheten om Kourtneys nya kärlek så himla bra. På sin Instagram la han ut ett inlägg om "fejkad kärlek".

Så vem är då Luka Sabbat?

Luka föddes den 26 november 1997 i New York, vilket betyder att han nu är 20 år gammal. Luka är modell, stylist och entreprenör. Luka är född in i en modefamilj – hans mamma var stylist och hans pappa designer. Luka växte upp i både Paris och New York.

Den som har koll på TV-serier har kanske sett Luka i serien "Grown-ish".

Luka Sabbat på Balmains visning i Paris år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Och den som är riktigt vaksam kanske vet att Luka dessutom är en vän till familjen Jenner-Kardashian. 

Han har synts på plåtningar tillsammans med Kendall Jenner, och var med och firade Kylie Jenners födelsedag i augusti. Då tog han en bild tillsammans med Kourtney och modellen Winnie Harlow.

Luka har tidigare dejtat Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber, 17.

Men nu har han alltså hittat kärleken i Kourtney Kardashian. Grattis säger vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är ålder bara en siffra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".