Prins Harry och Meghan Markle gifte sig 19 maj.
Nu avslöjas Prins Harrys raseriutbrott över Meghan Markle. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Prins Harrys raseriutbrott över Meghan Markle: "Skrek"

Allt är inte guld och gröna skogar i livet bara för att man heter prins Harry. Nu avslöjas detaljerna om prinsens heta humör – och hans raseriutbrott innan bröllopet med Meghan Markle.


Lördag den 19 maj ägde decenniets vackraste bröllop rum. Då gifte sig prins Harry, 34, med "Suits"-skådespelaren Meghan Markle, 37.

Meghan blev hertiginna av Sussex, och just nu lever de sitt drömliv till fullo – Meghan är nämligen gravid och våren 2019 beräknas bebisen titta fram.

Och på ytan tycks både Meghan och Harry vara lugna och harmoniska utan några diviga sidor. Men, som vi alla vet så är ju inte allt vad det verkar vara vid den första anblicken.

Nu avslöjas nämligen detaljerna om Harrys heta temperament.

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Harry var grinig och hade kort stubin

Det var innan bröllopet och under bröllopsdagen som Harry visade prov på sitt eldiga humör, skriver brittiska The Sun. En källa berättar att Harry på grund av stress var "grinig och hade kort stubin" mot personalen som var involverade i allt fix inför den stora dagen.

Den brittiska journalisten Robert Jobson är expert på det brittiska kungahuset och har skrivit en internationell bästsäljare om prinsessan Diana

Nu berättar han om Harrys utbrott innan bröllopet. Förberedelserna var många, och Harry ville verkligen se till att Meghan fick precis allt hon pekade på inför den stora dagen.

Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures

Jobson berättar att både Harry och Meghan gick på akupunktur innan bröllopet för att lugna sina stressade nerver. Men det tycktes alltså inte bita på Harry.

– Huruvida det hjälpte Harry tål att diskuteras. Veckorna innan bröllopet var jobbigare för både Harry och Meghan än vad många inser, berättar Jobson vidare.

Höjde rösten och skrek 

Vid ett tillfälle rann bägaren över för Harry.

– Han höjde rösten och skrek "Det Meghan vill ha, ska hon få!", berättar Jobson om Harrys galna utbrott, skriver The Sun.

Enligt Jobson är både Harry och hans bror prins Williams ganska hetlevrade och lynniga – något som deras pappa, prins Charles har märkt av.

Prins Harry har lite hett temperament. Bildkälla: Stella Pictures

– Än idag säger Charles att han tycker att det är svårt att veta vilket humör hans söner är på, berättar Jobson för The Sun.

Igår skrev Nyheter24 om det gravidkontrakt som Meghan Markle tvingade sin ex-make att skriva på. Läs mer om detaljerna i kontraktet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också kort stubin precis som Harry?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?