Zara Larssons intima avslöjande: "Den typen av porr är min favorit"

Det är i en öppen och ärlig intervju som Zara Larsson berättar om sitt ex Ludwig Kronstrand, duschvanor, lägenhetsköp och en hel del intima sexsnackisar.


Det är i premiäravsnittet av Daniel Redgerts podd Radio Redgert som Zara Larsson gästar. Zara spenderade två veckor i Sverige för att umgås med vänner och familj. 

Stjärnan har även flyttat ut från sitt barndomshem och istället köpt en lägenhet i Vasastan som hon nu planerar att renovera om. 

– Jag älskar den men badrummet är lite för litet. Så jag funderar på om man ska riva allt och göra om, berättar hon. 

I avsnittet väljer hon att berätta om relationen till Hov1-profilen Ludwig Kronstrand och hur det kom sig att det tog slut mellan dem. 

Zara var tidigare tillsammans med Ludwig Kronstrand som är en av medlemmarna i Hov1. Bildkälla: Stella Pictures
Zara berättar att hon och Kronstrand inte var snälla mot varandra i slutet. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag vet att mitt ex ba "vi var bra" och jag ba "nej det var vi inte. Det var inte alls bra". Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet. Jag kände inte att vi litade på varandra. Vi gjorde väldigt dumma saker. Det var inte så att det var jag och han liksom. Det var jag och han och hela Stockholm, berättar hon. 

"Det är min favvoporr"

I samtalet glider duon in på ämnet porr. Och Daniel frågar Zara vad hon klickar sig in på om hon ändå är ute och "surfar" så att säga. 

– Alltså jag tar typ det som kommer upp på startsidan, säger Zara. 

– Vad trycker du på då? Lesbian?, frågar Daniel.

– Ja den är poppis. Jag har ju aldrig legat med en tjej men jag tycker att det är nice. Det är favoriten om jag tittar på det, det känns härligt att titta på, säger Zara och skrattar. 

Hela avsnittet hittar du på Radio Redgert. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på porr? (Var ärlig nu din räv)
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?