Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ger sina bästa sextips. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos sextips till tjejer: "Gör ni detta får ni lättare orgasm"

Det är Bianca Ingrosso, Fanny Lyckman, Alice Stenlöf och Klara Elvgren som bjuder på veckans hetaste sexsnack. Snacket blev så pass saftigt att det fick delas upp i två olika avsnitt – och nu har andra delen släppts.


I ett avsnitt av Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos podd "Alice och Bianca – säger man A får man säga B" blev det generöst med sexsnack då de gästades av Fanny Lyckman & Klara Elvgren som driver podden"Oss emellan". De fyra tjejerna delade på en flaska Champagne och det bjöds sedan på sexhistorier, sextips och pinsamma sexhistorier. 

Tjejerna pratar bland annat om fejkade orgasmer och det hela är verkligen en sann vattendelare. 

– Jag har fejkat typ 98 procent av alla mina sex, berättar Bianca. 

Bianca Ingrosso är ett stort fan av att prata sex & relation – och hon gör det minst sagt bra. Bildkälla: Stella Pictures

– Det känns ju som att man är lite tråkig om man inte kommer och ibland vill jag bara ha det överstökat. 

Men annat är det för Alice Stenlöf som inte är med på samma noter.

– Jag har aldrig fejkat i hela mitt liv. Jag förstår inte ens varför man gör det, tillägger hon. 

"Mitt bästa sextips till tjejer"

Bianca gav i sitt tidigare poddavsnitt råd till killar om hur de kan gå till väga för att lättare få tjejen att komma. Men denna gång riktade hon sig till tjejerna. 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av landets största poddar där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bildkälla: Stella Pictures 

– Alltså, jag har bara kunnat komma av ytlig stimulans, fram till min tantra-kurs jag var på där jag lärde mig att göra knipövningar. Och alltså det förändrade mitt sexliv totalt. Nu bara jag stoppar in ett finger så är det liksom "wow", säger Bianca. 

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Du kan ha svårt för att komma av penetrationssex men det behöver varken bero på att man gör någonting fel – utan det är knipövningarna som är viktiga. Det blir såååån skillnad, avslutar Bianca.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du svårt för att få orgasm?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

1 timme sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...