Olivier Giroud - Nyheter, artiklar, reportage och video

30 Jan 2013, 22:56
Nör Jordan Henderson placerade in 2-0 för Liverpool i den 60:e minuten trodde fansen att segern var klar. Men Arsenal gjorde två mål på två minuter och fick med sig en poäng.
24 Aug 2012, 09:00
Olivier Giroud har beskrivits som Robin van Persies ersättare i Arsenal. Men fransmannen vill inte ha den stämpeln.
25 Jun 2012, 21:26
Den franske målsprutan Olivier Giroud är klar för Arsenal. Det bekräftar Montpelliers president Louis Nicollin.
22 Jun 2012, 16:53
Montpelliers skyttekung Olivier Giroud kommer att spela i Arsenal nästa säsong. I alla fall om man ska tro Arsene Wenger.
30 Maj 2012, 12:32
Efter succén mot Island vill 69 procent av L'Equipe:s läsare att Giroud startar för "les Bleus."
29 Maj 2012, 23:10
Anfallaren Olivier Giroud gjorde två assist mot Island och stod för en fin insats. Trots det är han medveten om att han ses som andrahandsvalet, efter Benzema.
29 Maj 2012, 07:26
Bayern-mittfältaren kvitterade mot Island efter gott samarbete med Montpelliers Olivier Giroud - som han sedan höjde till skyarna.