Söndag 9 Maj
Stockholm

Nyheter24 söker kommersiell redaktör – är du rätt person?

Nyheter24
Nyheter24 söker en kommersiell redaktör. Foto: Nyheter24

Vill du jobba som senior kommersiell redaktör hos oss? Då borde du kolla in den här annonsen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24-Gruppen är Sveriges mest snabbväxande mediehus riktat mot de unga målgrupperna (18-44 år). Nu söker vi efter en kommersiell redaktör som vill hjälpa oss att ta vårt native-erbjudande till nästa nivå.

I rollen som senior kommersiell redaktör kommer du att ansvara för att vårt native-innehåll håller hög kvalitet och alltid ligger i framkant. Du tar fram koncept och idéer, producerar innehåll, distribuerar i våra digitala och sociala kanaler samt följer upp resultat. Du kommer att ingå i ett team med andra kommersiella redaktörer och innehållsmakare, och arbeta med flera av våra sajter. Vi tror att du är en fena på att sätta rubriker och vinklar, duktig på att skriva om olika ämnen samt för olika målgrupper – samt givetvis gillar det digitala. Trivs du i en entreprenöriell miljö är du sannolikhet den vi söker.

I oss hittar du ett snabbrörligt bolag, med god stämning och många spännande produkter. Vi driver sajterna Nyheter24.se, Modette.se, Fragbite.se, Tyda.se – samt har även e-handelsmärkena Happitude och Urban Gloss.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Omfattning: 100 %. Fast anställning.

Vid frågor kontakta: ulrika.ek@nyheter24gruppen.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela