Fannie Söderlind
Reporter
Fannie Söderlind föddes 2001 i Stockholm. Hon studerar kandidatprogrammet kommunikation och PR på Karlstads universitet.
3 dagar sedan 22:18
En man i 35-årsåldern har gripits efter en misstänkt våldtäkt utomhus i Skärholmen i södra Stockholm, uppger polisen.
3 dagar sedan 22:01
Den fjärde oktober är det kanelbullens dag. Vilken matbutik har de billigaste kanelbullarna? Det har Nyheter24 tagit reda på.
3 dagar sedan 21:04
En kraftig brand utbröt i ett flerfamiljshus i Gustavsberg i Värmdö kommun, öster om Stockholm, på måndagskvällen. En person brännskadades. En person saknas.
3 dagar sedan 20:34
September bjöd på rekord i såväl värme som regn och snö. På några ställen var månaden varmare än både juli och augusti – för första gången sedan SMHI:s mätningar startade
3 dagar sedan 18:58
En pensionerad läkare kan få sin läkarlegitimation indragen efter att ha skrivit ut dödliga doser av läkemedlet Pentobarbitalnatrium. Det rapporterar GP.
3 dagar sedan 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.
3 dagar sedan 18:05
Att dejta kan vara svårt. Nyheter24 har pratat med dejtingcoachen Logan Ury som berättar hur du vet om din dejt har tappat intresset.
3 dagar sedan 16:58
Tre EM-kval och en träningslandskamp. Sedan är eran Janne Andersson som fotbollslandslagets förbundskapten över. Eller? Bara ett mirakel kan rädda jobbet åt fotbollsarbetaren från stadsdelen Söndrum i Halmstad.
24 Sep, 17:05
Influencer Victoria Eklund delar med sig av sin utmanande äggfrysning. på Tiktok. När hon stötte på problem kom en följare hem till henne.
24 Sep, 15:39
Nyheter24 har listat 5 nostalgiska maträtter som är för goda för att inte lagas. Kanske blir du inspirerad och lagar Hawaii kassler ikväll?

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.