Gabriella Bark
Nöjeschef
Gabriella Bark föddes 1989 i Östersund där hon är uppvuxen. Har studerat Journalistik och Multimedia på Södertörns högskola åren 2010-2013 Arbetar med nöjesjournalistik och är en del av trion i Sanning och konsekvens som är en podd om influencervärlden, kändisar och skvaller med cirka 140 000 lyssnare i månaden.
idag 11:49
Bachelorette 2024 är i full rullning och spänningen kring vem Sonja Livbom kommer att välja är mer eller mindre olidlig.
igår 13:49
En folkkär profil som synts till i programmet "Ullared" kommer att tvingas sluta med omedelbar verkan.
igår 12:51
Det är på Instagram som Jesper "Jeppe" Johansson visar upp bebislyckan tillsammans med flickvännen Denice Hedstrom.
2 dagar sedan 17:51
Sonja Livbom är årets Bachelorette och på sin Instagram får hon dagligen mängder av frågor som både gäller henne själv och programmet.
2 dagar sedan 17:46
Det var under måndagen som ett öråd av rang gick av stapeln. Utröstad blev Pål Schakonat som valde Maureen Asic att utmana i en duell. Och sedan hände någonting riktigt sjukt.
2 dagar sedan 17:46
Fredrik Bolander satt runt lägerelden tillsammans med de andra deltagarna när han plötsligt berättar en sak som sannerligen kom som en chock för de andar på ön.
2 dagar sedan 13:39
Den före detta Paradise Hotel-profilen och nuvarande influencern Nina Glimsell väntar sitt andra barn vilket hon berättar om på sin Instagram.
3 dagar sedan 15:08
Efter segern i "Masked singer" har trycket ökat på artisten Fröken Snusk att även slänga den rosa masken. Men när kommer det att ske?
17 Maj, 11:48
Det var tidigare under veckan som den tragiska nyheten nådde allmänheten – Hans Wahlgren har gått ur tiden. Nu väljer barnbarnet Benjamin Ingrosso att berätta om Hans sista tid.
17 Maj, 10:38
Har du också tänkt på det här när det kommer till Sveriges mästerkock VIP?