Hur bra koll har du på tänderna hos de svenska partiledarna?
Hur bra koll har du på tänderna hos de svenska partiledarna? - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT, Henrik Montgomery/TT

Quiz: Kan du para ihop partiledaren med tänderna?

Valet i Sverige närmar sig med stormsteg, vilket märks i TV-debatterna. Men hur uppmärksam har du varit på partiledarnas tänder? Testa dig här!


Inför valet i höst kan det vara bra på att hålla koll på var alla partier och deras partiledare står i frågor som vård, skola, välfärd och miljö.

Men har du koll på hur partiledarnas tänder ser ut?

Testa dig här!

 

 

Senaste nytt

Quiz: Kan du para ihop partiledaren med tänderna?

31 Jul 2022, 15:19

Klurigt quiz: Har du koll på vad de här nya orden betyder?

27 Dec 2021, 11:01
Precis som ett virus får också språket nya varianter som sprids och biter sig fast. Så 2021 byggdes vårt pandemirelaterade ordförråd ut ännu mer. Har du kolla på vad alla nya ord betyder? Nyheter24 har valt ut ett gäng för att testa dina kunskaper!

Nyårsquiz 2023: Vad hände under året? 15 frågor och svar!

9 Dec 2021, 16:03
Nyårsafton 2023 närmar sig med stormsteg och under årets sista kväll är det många som minns tillbaka på året som gått. Vad passar då bättre än ett quiz om just årets största nyhets- och nöjeshändelser? Nyheter24 ger dig 15 färdiga frågor och svar.

Quiz: Klarar du av de kluriga På Spåret-frågorna?

10 Nov 2021, 21:31
Har du, år efter år, suttit bänkad framför SVT:s "På Spåret" och tyckt att frågorna varit enkla? Upp till bevis! Nyheter24 har samlat nio kluriga frågor från det ikoniska frågesportsprogrammet.

Quiz: Kan du para ihop det klassiska citatet med rätt skräckfilm från förr?

19 Okt 2021, 19:30
Är du en riktig skräckfilmsfantast som plöjt dig igenom hårresande rulle efter rulle genom åren? Då borde du kunna para ihop dessa ikoniska citat med rätt skräckis från förr.

Quiz: Kan du svara rätt på Idiotfrågan från "Alla mot alla"?

12 Okt 2021, 22:02
Är du en av dem som skrockat lite självgott när Janne Josefsson eller Gudrun Schyman svarat fel på en Idiotfråga i tv-programmet "Alla mot alla"? Upp till bevis! Testa här hur bra du själv är på dessa idiotlätta frågor.