Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanna Bråding

Sanna Bråding föddes den 5 mars 1980 i Stockholm och är en svensk programledare, skådespelare och författare. Hon har bland annat varit med i filmerna "Reine & Mimmi i fjällen" och “Kommissarie Späck”. Hon har även varit med i Icas reklamfilmer.


2006 var hon programledare för Idol tillsammans med Mogge Sseruwagi och 2007 var hon programledare för Grammisgalan med Carina Berg. I augusti 2008 blev Bråding dömd till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Samma år gjorde hon en smyckeskollektion för Mi Lajki.


Skådespelaren har sonen Kane-Lee tillsammans med hennes ex-pojkvän Mbumba "British" Mwasas sedan juli 2014. I januari 2017 fick Bråding sin andra son Blakkie-Bee.


Programledaren gav ut självbiografin "För mycket av allt" i augusti 2016. Under 2016 höll hon i föreläsningar där hon berättade om sin tid med anorexi, bulimi, missbruk, hur hon blev dömd för narkotikabrott och vägen tillbaka.