Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 saker du behöver inför din hemmadejt på alla hjärtans dag

- 06/02/2018, 14:35 -

Planerar du en hemmadejt inför alla hjärtans dag? Vi har nu listat allt du behöver för att få till den perfekta stämningen på kärlekens dag.

Tjej och kille pussas, hjärtan, nalle

Planerar du att skämma bort din dejt lite extra på alla hjärtans dag och vill spendera kvällen hemma? Vi har hittat alla saker du behöver för att få till den perfekta dejten - och det behöver inte kosta så mycket.

1. Hängande dekoration

Dekoration hjärtan banderoll partykungen

Här hittar du hängande hjärtan (vänster) Till att börja med gäller det att få till stämningen där hemma, förutom musik och belysning gör det mycket om du tänkt till lite extra med dekoration.

2. Gigantisk mjukisnalle

Jättenalle Dasha Giringe

Jättenallen som spridits viralt som många influencers klickat hem bland annat Dasha Girine ovan. Spana in den här och priset gör det ännu mer värt!

3. Gör din egen banner 

Girlang Valentine Partykungen

Så kul om du skapar en egen banner och till exempel skriver din dejts namn eller "jag älskar dig". Denna goding hittar du här för endast 129 kronor!

4. Två olika vuxenspel

Älsklingspel Valentine Partykungen

Hur mysigt att efter middagen spela ett vuxenspel? Vågar du klicka hem något av dessa så hittar du spelet Älskling (vänster) här för endast 99 kronor. Det andra spelet, You & me, kan du spana på här! (höger)

5. Hjärtformade ballonger

Ballonger hjärtan patykungen

Röda eller vita ballonger att fylla upp rummet med kommer skapa en sjukt mysig känsla. Placera dem i taket, i lampor, på väggen eller golvet. Ett paket kostar från 29 kronor och du kan kika närmare här.

6. Klä er matchande

strumpbyxor Partykungen

Att klä sig inför kärlekens dag känns bara så mysigt. Tänk om ni skulle matcha med hjärtprydda kläder! Här finns de hjärtformade strumpbyxorna och här kan du spana in hängslena

7. Lightbox

Lightbox partykungen

Kanske den ultimata presenten att ge bort? Öppna ett paket så har du skrivit era namn, eller en annan fin mening i texten! Den blir din för 249 kronor här!

8. Dekoration i rött

serpentin röd laser partykungen

Färgen rött står för kärlek, så fyll rummet med dekoration i rött med kristallhjärtan.

9. Laga mat i hjärtform

Fondue hjärta partykungen

Att steka morgonägget till en hjärtform känns väl som den ultimata starten på dagen? Spana in hjärtformen här. Att sedan avsluta middagen med en chokladfondue fylld med hjärtan kan inte bli mer romantiskt. Här kan du köpa den för ynka 49 kronor.

10. Fotoprops att ta Instagrambilder med

Fotoprops till instagram

Hur mysigt att posta några instagrambilder tillsammans med detta 13-pack med fotoprops du hittar här!

11. Dekoration swirl

Tårtdeco partykungen

Vi måste även tipsa om dessa sötisar, dekorationspinnar att placera på desserten (vänster), eller dessa fina hängande swirl-hjärtan (höger) att placera ut.

12. Champagneglas inför kvällen

Champagneglas valentine partykungen

Häll upp bubblet i lite festligare glas, det gör så otroligt mycket för känslan! Spana in glasen med hjärtan här! (höger)

13. Alla hjärtans dag kläder

Hjärtkostym alla hjärtans dag parykungen

Hur fint är det inte att klä sig helt efter kärlekens dag? Både att ge bort i present eller klä upp sig. Kostymen hittar du här. Och att klä sig inför dagen undertill är minst lika fint, du hittar underkläderna här!

14. Tomtebloss i all ära

Bloss partykungen

Låt kärleken spraka, antingen med tomtebloss som lyser upp (vänster) den mysiga kvällen. Eller kör all in med konfettikanon för 29 kronor (höger) och fira er kärlek med en smäll!

För att spana in mer saker att dekorera med eller ge bort – kika in här!