Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 lyxiga alla hjärtans dag-presenter! Som du borde unna dig själv

Tjej på stranden, bikini, leopard mobilskal, berlock.
Unna dig något lyxigt i alla hjärtans dag-present!.

Alla hjärtans dag närmar sig, och vi vill påminna om att skämma bort en väldigt viktig person, nämligen dig själv! Nedan har vi listat 20 lyxiga saker där många just nu går att fynda.


På torsdag är det alla hjärtans dag, en högtid där man ska bry sig om de personer som betyder allra mest. Men visst är det lätt glömt att missa den viktigaste personen i ditt liv, nämligen du själv.

Nedan listar vi 20 populära produkter, där många just nu är nedsatta i pris! Perfekt tillfälle att unna dig själv något lyxigt att njuta av i vår. 

1. Nya skal från iDeal of Sweden

Använd koden "NEWIN" och få 20 procent på alla nya produkter. Djurmönster är verkligen så snyggt, Här kan du spana in alla nya skal.

2. Halsband med hjärta Edblad

Ge ditt själv ett vackert halsband med hjärta från Edblad. Det är nu nedsatt med 60 procent, här blir det ditt för 199 kronor.

3. Bikini från Elsa & Rose

Köper du en bikini hos Elsa & Rose, får du den andra 70 procent nedsatt. Perfekt tillfälle att fylla upp sommargarderoben. Här kan du spana in de somriga badkläderna.

4. 60 min klassisk ansiktsbehandling

Unna dig själv en härlig ansiktsbehandling, denna är nedsatt med 79 procent. Boka den genom Let´s Deal för endast 249 kronor.

5. Parfym Adriana Grande

Just nu är alla parfymer hos Lyko nedsatta med 20 procent. Toppsäljaren Adriana Grande finns här för 295 kronor.

6. Schampo och balsam från Kevin Murphy

Australiensiska Kevin Murphy gör grymma hårprodukter. Bland annat dessa serier som är utformade för att göra håret tjockare och fylligare respektive mer återfuktat. Du hittar alla Kevin Murphy-produkter med 15 procents rabatt här.

7. Trådlösa hörlurar

Funderar du på att köpa ett par trådlösa hörlurar är det perfekt att passa på nu, här finns de att köpa för endast 249 kronor. De finns även i vitt. 

8. Enhörnings-tesil

Maxa din testund med en enhörnings-tesil! Här finns den att köpa för 89 kronor, nu nedsatt med 55 procent. 

9. 3-pack Batiste torrschampo

Passa på att köpa ett 3-pack med torrschampo från populära Batiste. Här köpet du kitet för endast 99 kronor.

10. The Ordinary Peeling

Använd på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. En magisk produkt som ger ditt ansikte glow och tar bort döda hudceller. Här finns den att köpa för endast 89 kronor.

11. Dra-på-lakan från LD Terry

Hur smidigt är det inte med dra-på-lakan? De här från LD Terry blir dina för endast 139 kronor här.

12. Womanizer Starlet


Ingen har väl missat den stora hypen kring Womanizer. Den magiska sexleksaken för henne. De här är nu nedsatta med 20 procent, här finns de att köpa!

13. Gul bikini

Gult är en av trendfärgerna i vår och sommar – och hur snygg är inte den här bikinin? Perfekt när man har fått lite färg. Här köper du den. (När du köper via Refunder får du vid köp över 100 kronor ett skal från iDeal of Sweden. Frakt på 29 kronor tillkommer) 

14. Leopardmönstrad bikini

Leopardmönstrat är en av 2019:s stora trender och det syns även på badmodet. Denna bikini hittar du här. (När du köper via Refunder får du vid köp över 100 kronor ett skal från iDeal of Sweden. Frakt på 29 kronor tillkommer) 

15. Ljusstake Dorre

Inred med stiliga detaljer, som den här trendiga ljusstaken från Dorre. Den finns här för 159 kronor. Nedsatt i pris.

16. Foreo Ufo Mini

Foreo ufo mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig samt når djupare in under hudens yttersta lager. Perfekt att ha hemma eller när du är på resande fot. Här finns den att köpa hos Lyko.

17. 10-pack Gold Collagen ansiktsmask

Köp hem ett 10-pack guldmasker fyllda med antioxidanter och fuktgivande extrakt. Här finns de att köpa för 198 kronor. Nu nedsatta med hela 81 procent. 

18. Champagneglas

Våren närmar sig, och därmed säsongen för bubbel på balkongen. Här finns ett 2-pack premium champagneglas nedsatta till 149 kronor.

19. Tre för två på Essie

Just nu kan du köpa tre nagellack från Essie, till priset av två. Här kan du köpa nagellacken!

20. Ögonskuggspalett

Den här paletten med både matta och skimrande skuggor hittar du för 135 kronor här.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.