Stol, bord, blomma, hem
90-talet gör en stark comeback! Spana in detaljerna nedan.

24 inredningstrender vi älskar – här hittar du dem billigast

Gör dig redo för en ny säsong med nya inredningstrender. Spana in favoriterna i butik som toppar allas önskelistor det här året.


Vi har listat trender som vi inte kan få nog av. Allt från sammet, robusta möbler och mörka detaljer – men det är främst färgen gult som tagit över våra bostäder. 90-talet gör också en stark comeback med skulpterade former. Säkra kort som sittpuffar och härliga texturer gör sig påminda även i år. Ta ditt hem till en helt ny nivå med denna populära inredning.

1. Stolar i sammet

Stolar i sammet är en riktigt het trend. De här kommer från Confident Living och blir dina här för 1229 kronor.

2. Rund spegel från House Doctor

Runda speglar slog igenom stort under förra året, en trend som förmodligen kommer hålla i sig länge! 

Då möbler ofta är fyrkantiga skapar runda former en varm känsla, och speglar öppnar alltid upp rummet. Här finns denna att köpa för drygt 1 400 kronor.

3. 2-pack handdukar

Det här mönstret livar absolut upp ditt badrum på ett diskret och stilrent sätt. Just nu får du ett 2-pack här för endast 99 kronor.

4. Grön sammetssoffa

Många drömmer om en soffa i lyxig sammet. Samma sak gäller drömmarna om mörkgrönt i vardagsrummet – spana in denna soffa från topplistan här.

5. Brun Butterfly fåtölj

Fåtöljen som blivit en riktig klassiker de senaste åren, den är tidlös och förvånansvärt bekväm. Här finns den att köpa.   

6. Sittpuff med guldkant

Sätt guldkant på vardagen, och på ditt hem. Vi på redaktionen älskar sittpuffar som dessa, här finns de att köpa hos Confident Living. 

7. Filt från Klippan

En filt i ny färg piffar alltid upp hemmet. De här är gjorda i ull, och är väldigt varma och härliga. Här kan du köpa filtarna för bäst pris. Varför inte välja en färg som piffar till din bostad lite?

8. Sidobord i metall

Det är detaljerna i ett rum som gör det. Stapla några fina böcker och färska blommor på ett stilrent bord. Här finns det att köpa från Confident Living.

9. Fluffig sittpuff

En fyrkantig sittpuff med fluff, kan det bli bättre? Ja, för den finns nämligen i ljusrosa också. De här finns att köpa här hos Jotex.

10. Skänk mörkt trä

Mörk trä är riktigt trevligt för att bryta samma gamla vanliga skandinaviska trend – det vill säga ljust, vitt och furu. Glöm det, det här är en ny tid. Denna skänk finns att köpa här

11. Soffbord

Vi kommer få se mer metall i våra svenska hem, gärna tillsammans med färger som svart. Det finns att köpa här hos Jotex.

12. Lyxig stol från Confident Living

Stol i det tålig träslaget alm, som ger hemmet en vacker kontrast om du har mycket vitt. Den är bekvämare än vad den ser ut. Här finns stolen.

13. Spirit Spegeln

Den här fina spegeln är riktigt populär bland influencers och i inredningsmagasin. Spegeln gör verkligen hela rummet, den finns i både guld och svart här.

14. Lounge-fåtölj

Tänk dig en bra bok, och denna fåtölj. Det kan nästan inte bli bättre. Den finns i fler sofistikerade färger och blir din här. 

15. Stol från Ellos i 2-pack

De här unika stolarna fungerar lika bra inomhus som utomhus. Spana in dem till sitt reapris här.

16. Solcellslyktor

Fin dekoration att ha framme till vardags och fest – perfekt för de där mysiga sommarkvällarna. Enkelt och miljövänligt sätt att dekorera med utomhus. Här kan du köpa en för 99 kronor.

17. Skåp i industriell design

Ett skåp som detta kan användas på så många sätt, en favorit är att ha det ståendes i det gemensamma utrymmet. Du hittar det hos Ellos.

18. Förvaringsbänk och sittplats

Denna sittpall är perfekt att ha i hallen, men också i vardagsrummet där du kan förvara filtar och liknande inuti den. Här hittar du den för 999 kronor.

19. Sänghimmel i fyrkantig modell

Det här kanske inte ser ut som mycket för världen – men förstå vad mysigt att ha en drömmig sänghimmel ovanför sängen! Perfekt för instagramflödet också. Du hittar det till rabatterat pris här.

20. Sittkuddar

Piffa till stolarna på balkongen med stiliga sittkuddar. Här finns de att köpa för 149 kronor. Annars är det också perfekt för hänget, när du inte har fler stolar eller sittplatser – så kan dina gäster sitta på golvet.

21. Serveringsvagn eller hylla med hjul

En perfekt vagn att rulla ut på balkongen under sommarhalvåret. Här finns det att köpa för 699 kronor.

22. Förvaringskorgar

Det är både trendigt och snyggt att förvara saker i korgar, eller varför inte placera växter i dem på balkongen? Korgarna kostar 199 kronor.

23. 3 stycken vaser

3-pack vaser i rosa och diskreta toner, i olika former. De finns att köpa här för 599 kronor. 

24. Vägghylla i trendigt guld

Den här fina hyllan passar perfekt i badrummet, med krokar undertill där du kan hänga till exempel handdukar. Du kan köpa hyllan hos Ellos.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.