Torsdag 26 Maj
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 perfekta julklappar – till din bästa vän

Din bästis förtjänar allt och lite till. Här är grymma tips på saker du kan ge till din bästa vän i julklapp som hen kommer älska.
Din bästis förtjänar allt och lite till. Här är grymma tips på saker du kan ge till din bästa vän i julklapp som hen kommer älska. Foto: Foto: Rawpixel.com/Shutterstock.com

Din bästis förtjänar allt och lite till. Här är grymma tips på saker du kan ge till din bästa vän i julklapp!

Läs mer

Ens bästa vän har en speciell plats i hjärtat – personen som alltid finns där för dig och står ut med alla små och stora draman. Unna bästisen det allra bästa.

Julklapp till bästa vän: Armband i guld

Ett vackert armband är en väldigt uppskattad julklapp. Kanske du kan köpa ett till dig själv också så kan de fungera som vänskapsarmband. Det här armbandet är ett samarbete mellan Alice Stenlöf och Guldfynd. Finns att klicka hem här för 898 kronor.

Julklapp till bästa vän: Ansiktsmasker 3-pack

Snyggt och tryggt! Ansiktsmasken är en produkt som verkligen ligger i tiden. Detta set blir ditt för bara 39 kronor.

Julklapp till bästa vän: Mysiga fluffiga tofflor

Underbara mysiga tofflor i snygg färg är en perfekt julklapp till din bästis. Ni kan matcha och ha likadana under er nästa sleepover. Endast 199 kronor på Lindex.

Julklapp till bästa vän: Palett med highlighter

Till den beauty-tokiga bästisen är denna palett med highlighters en toppenbra gåva. Denna grymma palett finns att köpa hos Nordicfeel och kostar endast 391 kronor här.

Julklapp till bästa vän: Bästa vän-mugg

En perfekt present till din bästa vän, så att hen kan bli påmind om er vänskap till morgonkaffet varje dag. Endast 65 kronor här.

Julklapp till bästa vän: En varm vintermössa

Du vill ju såklart att din bästis ska vara varm om öronen i vinter., så varför inte  ge hen en snygg mössa i julklapp? Den här kommer från Bubbleroom och kostar 499 kronor.

Julklapp till bästa vän: Slowcooker 6,5 liter

Är din bästa kompis duktig på matlagning? Då är den här slowcookern en grym present att få till jul. Kostar endast 579 kronor hos Webhallen.

Julklapp till bästa vän: Vas med blommor

På Ellos rea hittar du bland annat den här snygga vasen.

Julklapp till bästa vän: Filorga Hydra Filler hudkräm

Unna din bästis lite lyxig hudvård. Denna hudkräm från Filorga är omåttligt populär. Hudkrämen finns att köpa här för 585 kronor. 

Julklapp till bästa vän: Supreme Mass Star Nutrition

Till kompisen som är träningsgalen är Supreme Mass Star Nutrition återhämtningspulver den perfekta julklappen. Klicka hem det för endast 109 kronor.

Julklapp till bästa vän: Lyxigt doftljus 

Ge din bästis en underbar doftupplevelse som varar länge och dessutom är en riktigt snygg inredningsdetalj. Doftljuset från lyxiga varumärket Voluspa. Du hittar det här.

Julklapp till bästa vän: Robotdammsugare

Hatar din kompis att städa? Då är den här robotdammsugaren från Roborock den perfekta julklappen. Klicka då hem den från Webhallen.

Vad ska man tänka på vid köp av julklapp till bästa vän? 

Troligtvis känner ni varandra väldigt väl och det borde inte vara några större problem att hitta en present som hen skulle uppskatta. Men det kan vara kul för en själv att klura ut vad man ska köpa. Ska det vara en rolig present, en upplevelse ni kan göra tillsammans eller ska det vara något praktiskt som man vet att personen i fråga vill ha. Vi tycker man ska köpa en rolig present till sin kompis, det uppskattas alltid. 

Vad kan man köpa till sin bästa vän i julklapp?

Allt från vardagliga saker som kosttillskott till kompisen som äskar att träna - till en robotdammsugare till personen som alltid har det smutsigt är tips på bra presenter. Du vet bäst vad din kompis kommer uppskatta mest. 

Personlig julklapp till bästa vän

Som bästisar vill man ju gärna byta personliga julklappar som visar att ni har ett speciellt ban till varandra. Tips på personliga julklappar är:

  1. En fotobok med bilder och minnen från era galnaste äventyr
  2. Ett smycke som är graverat eller ett bästa vän-smycke
  3. En specialtryckt etikett på en flaska saft eller vin
  4. En t-shirt eller kuddfodral med eget tryck 
  5. Någonting du har gjort själv (bakat, stickat, målat eller snickrat)
  6. En upplevelse som ni pratat om att ha tillsammans

Läs även: 20 roliga presenter – att ge till världens bästa bästis