Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är de bästa fynden på mellandagsrean

Julen i sig är härlig – men det bästa av allt är alla nedsatta priser under mellandagsrean. Nu har du chansen att komma undan riktigt billigt!


Läs mer

Shoppingsugen? Nu är det en grym tid att slå till! Varför inte fynda den där stora tv-apparaten till exempel? Här är favoriterna på mellandagsrean. 

Den här artikeln uppdateras löpande, i takt med nya grymma fynd.

Bärbar dator


Teknik är riktigt populärt under mellandagsrean – och här är en grym gamingdator som är nedsatt med hela 53 procent. 

Apple iPad Air

Vill du ha en ny iPad har du nu chansen att komma undan riktigt billigt. Den här är på rea med 25 procent rabatt.


Hårfön

Du kan inte bara torka håret snabbare med en hårfön – du kan också göra härliga lockar och ett vackert hårsvall. Just den här kommer från Remington och finns att klicka hem till halva priset.

Plattång från GHD

Unna hårsvallet en bra plattång – som den här riktigt populära från GHD. Just nu under tusenlappen!


Foreo Luna Play

Sminkborttagning och hudvård blir genast mycket enklare – och djupare med en liten apparat från ForeoKolla in den till kanonpris här.

Herrsneakers från Adidas

För bara 375 spänn får du ett par sjukt sköna sneakers. Passa på och köpa dina sneakers redan nu – så är du redo för de varmare årstiderna.

De bästa lurarna

De här hörlurarna heter QuietComfort och kommer från Bose. Många älskar de här, men tyvärr är de väldigt dyra. Men nu kan du fynda dem med 18 procent rabatt. De sitter skönt på huvudet, har ett bra ljud och läcker inte ljudet utåt.

TV från Philips

En smart-tv är en riktig uppdatering för ditt vardagsrum, eller varför inte sovrum. Här är en från Philips som du kan klicka hem nu med 44 procent rabatt.

Nike Tanjun (dam)

Man kan aldrig ha för många par skor! Och speciellt inte sneakers. Kolla in de här snyggingarna här.


Lyxigt läppstift 

De här läppstiften från Yves Saint Laurent är rena rama drömmen – både för läpparna i sig och för att de är fina i sin förpackning. Klicka hem dem härför knappt 200 spänn.

Rakapparat från Philips

En rakapparat är värd varenda krona! Den här kommer dessutom med ett laddningsställ och fodral. Du hittar den till billigast pris här.Cat PowerBank

Finns det något värre än när telefonen kämpar med den där sista batteriprocenten? Tror inte det. 

Med en powerbank kan du lätt undvika det, och ladda mobilen även när du är på språng. Just den här från Cat är dessutom riktigt kraftfull och håller batteriet länge. Här hittar du den för bara 199 kronor.

Snygg högtalare

Slipp trassliga kablar med den här kraftfulla högtalaren från Harman/Kardon. Med sin unika design är den till och med snygg att ha framme, nästan som en inredningsdetalj.

Under mellandagsrean är den nedsatt med 40 procent. Kolla in den här.

MacBook Air

Det är inte ofta Apple-produkter är nedsatta i pris. Men just nu kan du fynda den här laptopen för bara 8 490 kronor.

Trots sin storlek och lätta vikt så är den riktigt kraftfull och klarar allting från enkla spel till filmredigering. 

Moccamaster

Alla förtjänar en god kopp kaffe, med rätt kaffe kan du vakna upp till en fantastisk morgon.

Moccamaster är kända för sina kaffebryggare – nu har du chansen att komma undan riktigt billigt. Här hittar du den med 29 procent rabatt.

Gamingstol 

Om du är en sådan person som sitter mycket framför datorn, oavsett om det gäller jobb eller spel – så förtjänar du en riktigt bra stol

Den här kommer från L33T – och finns i flera olika färger. Just den här modellen finns att fynda 35 procent billigare än ordinarie pris.

Datorskärm för gamers

På tal om gamingprylar – en bra gamer behöver ju en bra skärm. Här är Acer Predator – som klarar allt från mörk grafik till snabba rörelser på skärmen. Ta ditt spelande till en helt ny nivå.

Robotdammsugare

Att dammsuga är väl inte den roligaste sysslan. Med en robotdammsugare har du någon som gör jobbet åt dig. Tänk vad mycket tid du sparar! Här hittar du Cleanmate, som roboten heter, billigast.

Coverdrops från CoverFX

Har du en foundation som du önskar var lite mer täckande? Då är coverdrops värt att klicka hem. De här är riktigt hypade bland influencers – kolla in dem här.

Steamer 

Glöm tunga strykjärn och släpandet på en otymplig strykbräda – allt det slipper du med en smidig steamer. Just den här är riktigt populär och kommer från Philips.

Kniv från Global

Ta din matlagning till nya höjder. Men var försiktigt, för Globals knivar är verkligen sylvassa. Den här är nedsatt med 28 procent just nu.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.