mellandagsrea
Här hittar du butikerna vi älskar under mellandagsrean.

Vi guidar dig till våra favoritbutiker under mellandagsrean

Mellandagsrean är här och i och med det guidar vi dig till 5 butiker som vi älskar. Och som vi tycker har bra rea under mellandagarna. Här hittar du kläder, teknikprylar och saker till hemmet.


Mellandagsrean är i full gång och svenskar i hela landet klickar hem teknikprylar, kläder eller saker till sitt hem nu när dem är nedsatta. Men det är inte alltid lätt att hitta i djungeln. Därför har vi nedan tipsat dig om 5 butiker som vi älskar att handla i. Och som självklart också har riktigt bra rea nu. 

1. Campadre 

Campadre är sajt som hela året har kraftigt nedsatta priser på sina varor. Men nu under mellandagsrean har de lite extra. Här kan du hitta allt till ditt hem, men också kläder från märken som Filippa K och Whyred. 

Just nu har de rea på upp till hela 92 procent. Kika in hela rean här

2. Ur & Penn 

Ur & Penn är en perfekt butik för dig som inte har den största plånboken. Här hittar du smycken till dig själv eller din till partner som är nedsatta med upp till 70 procent. Du hittar även klockor från till exempel Gant som är nedsatta med 50 procent. Det och en massa mer hittar du här

3. Åhlens 

Det finns inget som skriker mellandagsrea mer än Åhlens. Här hittar du allt till riktigt bra priser. Ta dig en titt här för att se vad de erbjuder i år

4. Bubbleroom 

Perfekta butiken för dig som är ute efter kvalitékläder till rimliga priser. Just nu har Bubbleroom 30 procent extra på redan nedsatta kläder.

5. Cervera 

På Cervera hittar du allt till ditt hem och kök. Under mellandagsrean har de upp till 50 procent rabatt på massvis av saker. Och är ett ypperligt tillfälle att fynda de lite finare köksprylarna. Här hittar du rean

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.