Veckans deals
Veckans deals

Veckans bästa deals för henne - nedsatt upp till 78 procent

Veckans bästa deals är här. Vi har spanat in produkterna som finns online just nu till ett riktigt bra pris. Du kan fynda ett 24-pack Celsius eller varför inte vinglas från Iittala?


Veckans bästa deals är här! Alla produkter vi har spanat in är till riktigt bra pris just nu. 

1. Parfym från Clean

Denna parfym heter Skin och ska påminna om doften av ren och varm hud. Även fräscha inslag av brasiliansk apelsin, vit jasmin och bomullsblommor gör denna parfym oemotståndlig. Du hittar den här för 299 kronor.


2. Trådlösa i8s Mini Aerpods

Uppdaterad version av storsäljaren från Aerpad. Nu har hörlurarna ännu bättre ljud och längre batteritid. Klicka hem hörlurarna här för 199 kronor och slipp sladdar.


3. 24-pack Celsius

Celsius tar din träning till nästa nivå! Eller behöver du bara en uppiggande dryck under dagen? Passa på att köpa hem ett storpack här för 289 kronor, så du slipper gå in i närmsta mataffär hela tiden. 

4. Pyjamasset

Skönt linne och shorts i mjukt material med fina spetsdetaljer på framsidan och ryggen. Klicka hem det här för 119 kronor.


5. Torrshampoo

Det här är torrshampoot för dig som vill ha mer volym i håret och att ditt hår ska dofta fantastiskt. Köp här för 119 kronor.


6. Klocka i roséguld

Unna dig en lyxig klocka i roséguld från Montgomery. Du hittar den här för 1 599 kronor.


7. Baddräkt

Den här baddräkten formar din kropp genom att hålla in magen och markera midjan. Du hittar den här för 199 kronor.


8. Ögonserum från Lumene

Lättparfymerat serum som hjälper till att fördröja ålderstecken kring ögonen samtidigt som den minskar svullnad och trötthet. Klicka hem den här för 179 kronor om du vill se piggare ut.


9. Armband från Van Amstel

Välj mellan två modeller: ett silverarmband som pläterats med 18K guld eller ett silverarmband smyckat med kristallhängen. Du hittar båda här från 99 kronor.


10. Necessär

Den här necessären har en design som gör att innehållet blir lättåtkomligt. Den är dessutom väldigt fin. Köp här för 149 kronor.


11. Tandblekning

Glam White fungerar även för dig med känsliga tänder. I kitet ingår en spruta som räcker upp till 10 behandlingar och gelen är även godkänd av EU. Köp hem här för 149 kronor.


12. Bäddset från Lord Nelson

Ett bäddset i 100 procent bomull som känns lyxigt och skönt att sova i. Två örngott medföljer. Klicka hem här för 299 kronor.

13. Bokstavsberlock

En berlock med en bokstav på kan betyda mycket. Det kan vara första bokstaven av någon i din närhet eller varför inte lite girlpower och bär din egna bokstav? Köp berlocken här för 199 kronor och häng på ett halsband eller ett armband. 


14. 6-pack handukar

Lyxiga handdukar i froté från Lord Nelson. En perfekt gåva att ge bort. Klicka hem här för 249 kronor.


15. Luftrenare

En effektiv renare som filtrerar bort bland annat pollen, avgaser och tobaksrök. Den är även tystgående och har tre olika hastigheter. Du hittar den här för 399 kronor.


16. Resväska

En hållbar mindre resväska från Samsonite med kodlås. Spana in här eller köp för 1 499 kronor.


17. 2-pack vinglas från Iittala

Stilrena och eleganta vinglas ur Essence-serien från Iittala. Välj mellan vitvinsglas eller rödvinsglas. Spara 41 procent och klicka hem dem här för 199 kronor.


18. Plattång

En plattång framtagen i samarbete med Björn Axén och går även att använda för att locka håret. Den är i keramisk keratin vilket gör att den inte sliter på håret lika mycket. Du hittar den här för endast 379 kronor.


19. Dekorativ vas

En fin detalj som ger en lyxig känsla i vilket rum som helst. Just nu är den nedsatt med 40 procent och kostar 149 kronor.


20. Vadderad spetstopp

En bekväm topp med breda band och vadderad byst. Denna är snygg att ha under exempelvis en blus som är lite genomskinlig eller urringad. Klicka hem ett 2-pack här för 149 kronor.


Läs även: Skor, väskor och smycken - 12 accessoarer till balen

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.