Söndag 23 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 riktigt snygga herrjackor som håller dig varm i vinter

Det blir bara kallare och har du inte redan gjort det är det dags att införskaffa en riktigt varm jacka. Här hittar du 11 shoppingtips!

Läs mer

Med någon av dessa jackor kommer minusgraderna inte vara ett problem i år.

1. Dunjacka från ARKET

Den här dunjackan är en varm och skön lättviktsjacka. När det blir riktigt svinkallt passar den bra som en underjacka under en rock. Här hittar du den.

2. Jacka från Parajumpers

Här snackar vi varm jacka! Du kommer garanterat inte att frysa i den här dunparkan från Parajumpers. Den kostar visserligen en del, men det kommer du att vara glad för när det blir 20 minusgrader. Här hittar du jackan.

3. Parka från Woolrich

Här är en till snygg parka, denna kommer från amerikanska Woolrich. Den är i en lite smalare modell och väldigt elegant för att vara en dunparka. Den finns att köpa här för 7 587 kronor.

4. En fiskbensmönstrad rock

En rock är ett väldigt snyggt vinterplagg. Denna kommer från svenska märket Oscar Jacobson och är gjord i en ull- och kashmirväv. Du hittar den här.

5. Dunjacka från Gant

Den här jackan ser väldigt fluffig och skön ut. Den kommer från Gant och kostar 2 499 kronor. Köp den här.

6. Rock från J.Lindeberg

Den här ullrocken från J.Lindeberg finns i både mörka och ljusa färger. Du hittar den här.

7. Dunjacka från Morris

Den här snygga dunjackan kommer från populära märket Morris. Den passar för både riktigt kalla höstdagar och under vintern. Här kan du köpa den.

8. Vattenavstötande rock

Den här rocken har en enkel och stilren design och står dessutom både kyla och vatten. Den kommer från Oscar Jacobson och finns att köpa här.

9. Lättviktsjacka

Den här mörkblå dunjackan från Peak Performance är riktigt snygg och du kan klicka hem den här för 2 800 kronor.

10. Sportig jacka från Hugo Boss

Den här jackan kommer från HUGO BOSS, som gör kläder i sportigare design. Både snygga och funktionella, alltså! Du hittar den här.

11. Längre dunrock

Den här rocken är snygg och elegant, men den har också dunfoder, vilket gör den varm och vattenavvisande. Det bästa av två världar, alltså! Du hittar den här.