Söndag 24 Okt
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Fixa jobbstilen – 17 snygga plagg att bära på kontoret

Kläder för kontoret
Kläder för kontoret. Foto:

Att klä sig snyggt på jobbet är inte alltid helt lätt. Man vill känna sig professionell och välklädd men samtidigt trendig och inte tråkig. Här tipsar vi om 17 fina plagg!

Läs mer

Vilka kläder som passar på din arbetsplats beror såklart på vilken klädkod som gäller. Är den väldigt strikt får du kanske satsa på snygga detaljer som sticker ut och är den mer fri kan du passa på att ta ut svängarna.

1. Vida byxor

Ett par kostymbyxor i satin och rak passform. Dessa är ett utmärkt val till kontoret då de passar till mycket. Du hittar byxorna här för 599 kronor.


2. Omlottklänning

Den här klänningen passar kontorsstilen perfekt för varmare dagar. Den har en passande längd och urringningen går att styra själv. Här hittar du klänningen i två färger för 499 kronor.

3. Blå blus

En himmelsblå dröm som går att bära till det mesta. Matcha exempelvis med kostymbyxor. Just nu kan du köpa blusen för 229 kronor här.

Läs även: Höstens hetaste modetrender för 2020

4. Rosa kavaj

Är du sugen på att bära mer färgglada plagg i vår? Denna kavaj i dusty pink kommer få alla på kontoret på glatt humör! Köp kavajen här för 699 kronor.

5. Svart jumpsuit

En jumpsuit kan vara ett bra alternativ om du vill variera från kostymbyxor och blus. Denna jumpsuit är både skön och elegant. Klicka hem den här för 499 kronor.

6. Vita jeans

De här vita jeansen från Mango har vida ben, vilket är riktigt trendigt just nu. Klicka hem dem här för endast 349 kronor.


7. Kostymbyxor med slits

Stilrena kostymbyxor där detaljen sitter i slitsen längst byxbenen. Byxorna är även veckade vilket ger dem en elegantare känsla. Här kan du köpa byxorna för 249 kronor.

8. Beige skjorta

Den här skjortan utstrålar en viss kaxighet då materialet är ribbat. Matcha med kostymbyxor och klackar så är du redo för en dag på kontoret. Här kan du köpa skjortan för 499 kronor.


9. Svarta ankelboots

Den perfekta kontorsskon. De är bekväma men även trendiga och stilrena. Ankelbootsen är nedsatta med 39 procent här.

10. Knälång kjol

En klassisk knälång och figurnära kjol som fungerar alla dagar i veckan på kontoret. Här kan du köpa kjolen för endast 129 kronor.

11. Beige jumpsuit

Den här jumpsuiten känns lyxig. Släng på dig denna på en fredag och va snyggast på After work! Klicka hem den här för 699 kronor.


12. Mönstrad blus

Silkesblusar är en klassisk trend som ännu håller i sig. Köp blusen här för 349 kronor.


13. Kashmirtröja

En kashmirtröja är både lyxig och varm. Den här kashmirtröjan är nedsatt med 40 procent här. 


14. Skjorta i linne

En superfin skjorta i linne, vilket gör skjortan väldigt sval. Här hittar du skjortan för 1 199 kronor.

15. Leopardkjol

Hur cool är inte den här leopardkjolen? Midilängden blir perfekt på kontoret. Här hittar du kjolen för 449 kronor.

16. Stickad tröja

En ribbstickad tröja som går att knyta och styla på många olika sätt. Köp tröjan här för 399 kronor.


17. Kofta

En kofta i lyxig och elegant stil som passar in på ett kontor perfekt. Matcha med ett par snygga byxor och klackar så är du redo. Här hittar du koftan för 499 kronor.


Läs även: Klänningar till höstens fester hittar du här.