Vi listar de 10 snyggaste kjolarna att satsa på till hösten 2019!
Vilka kjolar ska du satsa på till hösten? Skinnkjol, jeanskjol, plisserad kjol eller varför inte en mönstrad kjol? - Foto: &Other Stories, Arket, &Other Stories

10 kjolar vi vill bära höst - här är årets trender

Hösten kommer snabbare än man tror. Därför ska du uppdatera garderoben med höstens hetaste plagg – kjolen! Vi tipsar om 10 olika kjolar att satsa på till hösten.


I höst vill vi gärna bära kjol med stora grovstickade tröjor och knähöga boots! Eller varför inte styla med en oversize blazer och sneakers? Oavsett vilket så är kjolen ett hett plagg hösten 2019. Vi har listat 10 kjolar att investera i.

Läs mer: Här kan du hitta trenderna för 2020 för kvinnor

Välj mellan olika längder, mönster och färger. Här är favoriterna från topplistan. De flesta är dessutom riktigt billiga, många kan fyndas för under 500 kronor.

1. Skinnkjolen

Denna underbara skinnkjol kommer från Arket. Läder är supertrendigt i höst och vi älskar längden på denna!


2. Kort kjol

En kort kjol är snyggt till hösten – speciellt stylat med ett par knähöga boots och en lång kappa! Denna kjol kommer i fler färger, men vi älskar den röda.


3. Asymmetrisk kjol

Satsa på en asymmetrisk kjol i höst! Den har förmågan att föra ett oväntat element till din outfit. Denna underbara lila kjol kommer från &Other Stories.

 


4. Omlottkjolen

En omlottkjol funkar alltid! Denna prickiga kjol kommer från Gina Tricot. Så snyggt med sneakers och en stor stickad kofta!


5. Den plisserade kjolen

En plisserad kjol är ett bra basplagg i garderoben i höst! Gillar du denna knalliga variant från Arket? Varför inte investera i flera stycken? Den kommer nämligen i fler färger.


6. Jeanskjolen 

En lite längre och lite mörkare jeanskjol passar till det mesta. Skippa jeansen i höst och satsa på en jeanskjol i stället! Denna kommer från märket Dagmar.

https://track.adtraction.com/t... JEANSKJOL EIMI&url=https://www.wakakuu.com/se/dam/klader/kjolar/dagmar-jeanskjol-eimi.html">Shoppa den här

7. Kjol med knappar

Sommarens stora trend följer med oss in i hösten! Satsa på en kjol med knappar – denna kommer från Gina Tricot.


8. Sidenkjolen

En kjol i siden är den perfekta kontrasten till en stickad tröja eller en hoodie! Denna rosa kjol från Nanushka är dessutom på rea just nu.

https://track.adtraction.com/t... KJOL ZARINA&url=https://www.wakakuu.com/se/dam/klader/kjolar/nanushka-kjol-zarina-155113.html">Klicka hem den här

9. Den mönstrade kjolen

Vi älskar djurmönstrat! Men du kan givetvis välja en kjol med vilket mönster du vill. Hur som är den mönstrade kjolen perfekt att styla med dina vita och svarta t-shirts i höst. Bär en bomberjacka eller en skinnjacka över det så har du outfiten klar!


10. Den stickade kjolen

Inför hösten 2019 börjar vi se en del stickade kjolar, kul tycker vi! Snyggt att styla tillsammans med en stickad tröja – det blir ett mer dressat alternativ till din mysiga höstoutfit, som annars består av mjuka boyfriend jeans och en stor t-shirt.

Läs även: 17 riktigt snygga plagg i rutigt - årets trend

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!