Vi tackar det underbara höstmodet 2020 och välkomnar vintermodet 2020. Årets modetrender för vintern är något alldeles extra!
Vi tackar det underbara höstmodet 2020 och välkomnar vintermodet 2020. Årets modetrender för vintern är något alldeles extra! - Foto: Foto: NA-KD

Mode för henne: Vinterns snyggaste plagg att klicka hem nu

Vi tackar det underbara höstmodet 2020 och välkomnar vintermodet 2020. Årets modetrender för vintern är något alldeles extra!


De krispiga höstdagarna är över och de kyliga vintermorgnarna är här. Vi spår en härlig modevinter att döma av årets vintermode. Spana in trendiga plagg att klicka hem till vintern 2020!

Vintermode 2020: Ton-i-ton styling

Vintern 2020 står ton-i-ton styling i fokus. Gör det enkelt för dig genom att satsa på detta underbara kabelstickade matchande setet från NA-KD.

Vintermode 2020: Stickade klänningar

Vem vill inte mysa runt i en skön stickad långklänning vintern 2020? Verkligen det ultimata mysplagget som dessutom är riktigt snygg och känns uppklädd. Vi älskar denna gröna klänning med hög slits. 


Vintermode 2020: Kuvertväskan

Bottega Veneta satte kuvertväskan på trendkartan när deras "The Pouch" gjorde comeback. Vi älskar den här kuvertväskan som dessutom införlivar colour blocking-trenden också. Du får helt enkelt 2 trender till priset av 1!


Vintermode 2020: Statementjacka 

Den dressade dunjackan är verkligen vintermodets starkast lysande stjärna år 2020. Den här underbara quiltade varianten med dragsko i midjan är to die for! Den kommer från märket Mango och finns att köpa hos NA-KD.


Vintermode 2020: Glitter och paljetter

En god nyhet för att som älskar glitter och glamour. Nu är paljetter från topp till tå riktigt trendigt. Spana in denna skimrande blazer. Styla med de matchande paljettbyxorna för ultimat effekt. Den perfekta outfiten till nyår 2020!


Vintermode 2020: Colour blocking

Colour blocking, eller färgblockering som det heter på svenska, är en typ av styling där man kombinerar färger (gärna starka) som är motsatser på färghjulet för att skapa intressanta kontraster. Du kan haka på trenden genom att styla dina enfärgade plagg tillsammans eller köpa ett plagg som redan har färgblockeringen färdig – som denna vackra halsduk!


Vintermode 2020: Bluskragen

Bluskragen, de vida intressanta slagen, är en trend som hänger kvar. Satsa på en blus med en cool krage eller klicka hem en krage som är på- och avtagbar. Vi älskar denna v-ringade blus med anglaise-broderad krage.


Vintermode 2020: Fransar

Fransar är riktigt hett till vintern 2020 och är en trend som dessutom håller i sig även efter vinterns slut. Anamma trenden med att satsa på en jacka med fransar, en väska med fransar eller varför inte helt enkelt klicka hem denna vackra fransklänning? Den för definitivt tankarna till det glada 20-talet!


Vintermode 2020: Höga stövlar

Höga stövlar är en trend som återkommer år efter år. Till vintern 2020 får de gärna vara så höga och så tajta som möjligt. Kombinera gärna med en fyrkantig tå och en grov sula för ultimata trendfaktorn.


Vintermode 2020: Rutigt

Även rutigt är en sådan där trend som hänger dig kvar från hösten. I vinter ser vi gärna det rutiga mönstret på det populära plagget skjortjackan, som är en overshirt i en längre modell.


Vintermode 2020: Cut-outs

Cut-outs är också en trend vi känner igen. Vi älskar denna vackra klänning med puffärm och cut-out i ryggen. Finns även i en vacker blommönstrad variant. 


Vintermode 2020: Läderimitation

Just nu är lädertrenden riktigt het. Vi älskar alla plagg i läderimitation  vare sig det är skinnjackor, skinnbyxor, skinnkjolar eller skinnklänningar. Spana in dessa riktigt snygga byxor i läderimitation med dekorativa kontrastsömmar.


Vintermode 2020: Den stickade västen

Den stickade västen har verkligen fått nytt liv. Vi gillar denna variant som är väldigt grovt stickad. Jättefin att bära bara som den är, med en oversized kavaj över eller med en vit skjorta under. 


Vintermode 2020: Silver och metallic

Plagg i silver och metallic är ett måste under vintern 2020. Spana in den här vackra blusen med smock i livet och volanger vid ärmslutet. Så snygg!


Vintermode 2020: Basker med en twist

Baskern gjorde storstilad comeback med tv-serien Emily in Paris och är definitivt en av vinterns allra hetaste accessoarer. Det är ett lätt sätt att höja trendfaktorn på din outfit också. Här ser vi en basker med skärm, en så kallas bakerboy cap, i teddymaterial. 

Psst! Teddymaterialet är förövrigt också väldigt på tapeten just nu.


Vintermode 2020: Kavajvästen

Alltså wow! Sist men inte minst vill vi slå ett slag för västen! Inte den stickade västen, utan kavajvästen. Styla den lite maskulint och androgynt över en t-shirt, under en kavaj eller med en slips för att få till den där moderiktiga effekten. Plagget andas trendigt 40-tal och känns bara så rätt vintern 2020.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!