Book. Netflix. Tea. Candle
Höj stämningen inför kommande helgmys

Fixa det ultimata helgmyset – här är prylarna du behöver

Helgen närmar sig och vare sig det vankas utgång eller hemmamys så har vi listat de populäraste prylarna för att lyckas få till det ultimata helgmyset.


Helgen närmar sig och oavsett om du är en riktig festprisse eller den som föredrar hemmamys så är det aldrig fel att mysa upp sig i soffan efter en hård arbetsvecka eller tuff utgång. Därför har vi samlat de perfekta prylarna för att ta ditt hemmamys till en ny nivå!

1. Popcornmaskin

Alla vet att perfekta popcorn är hemligheten för en riktig myskväll. Få till perfekta popcorn med en proffsig (och prisvärd!) popcornmaskin.

2. Foundue-set

Hur mysigt är det inte med ett foundeset? Duka upp med favoritfrukterna och doppa loss tillsammans med din älskade (eller själv för den delen).Finns att klicka hem för endast 49 kronor här.

3. Snug rug

En mysig filt är A och O för att få till myset i soffan. Men visst är det jobbigt när filten glider av så fort du ska resa dig för att fylla på godsakerna?Investera i en Snug rug - en filt med hål för armarna som du bara trär över huvudet. Perfekt.

4. En bra bok

För att bryta av sträck-tittandet av din favoritserie kan en nyttig bok vara perfekt. Här är de enklaste böckerna för att snabbt skaffa sig lite allmänbildning och idiotkunskap mellan varven.

5. Chips- och dippskål

Chips och dipp är en underbar kombination men aningen omständig när du måste balansera två skålar på bästa ställe för att slippa sträcka dig. Slipp krångel och kladd – investera i denna populära chips- och dippskål.

6. Pojkvänskudde till den utan pojkvän

Att mysa upp sig framför en brasa eller klassiska Netflix och gosa med sin partner är svårslaget hos många. Har du ingen partner kan det bli svårt, men låt inte singellivet ta bort känslan av att luta sig mot en axel! Investera i en pojkvänskudde istället.

7. Sällskapsspel

Bjud över dina vänner på en spelkväll och inse hur roligt det kan vara att ställa obekväma frågor, prata med uppspärrad mun eller imitera en mask. Här är de roligaste sällskapsspelen du kan tänka dig.

8. Glassmaskin för hemmagjorda Ice Cream Rolls

Gör som Therese Lindgren och testa att göra dina egna Ice Cream Rolls. En rolig aktivitet och perfekt helgsyssla som höjer stämningen till kvällsmyset. Glassmaskinen finns att klicka hem här.

9. Värmetofflor

Hur mysigt vore det inte med ett par tofflor som du kan värma i micron och värma dina frusna fötter mer? Garanterat en uppskattad investering som du inte kommer att ångra. Finns att köpa här för endast 199 kronor.

10. Stort vinglas

Ibland behöver man helt enkelt ett "lite" större. Här är ett gigantiskt vinglas för extra törstiga kvällar.

11. Fixa perfekta pannkakor med ett elektriskt pannkaksjärn

Fixa den ultimata helgfrukosten med perfekta pannkakor. Utan tvekan en riktig hiss. Här kan du klicka hem ett elektrisk pannkaksjärn som garanterat perfekta pannkakor.

12. Husdjurskudde

Finns det något mysigare än att ha en katt eller hund i famnen? Höj helgmyset till max och investera i en husdjurskudde. Denna finns både som hund och katt och kostar endast 99 kronor. 99 kronor för garanterat mys (!), kap.

Vill du ha mer inspiration till det ultimata helgmyset? Kika här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.