Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 populära prylar – som du kan vinna riktigt billigt

- 10/06/2019, 16:15

Sajten Spinsell har introducerat en ny tävlingsform där du för en billig peng – från 6 kronor – får snurra på ett hjul och se om du vinner lyxiga märkesgrejer.

Nintendo NES Mini, Marshall högtalare, Byredo Blanche

På Spinsell finns massor av populära prylar från märken som till exempel Marshall, Svenskt Tenn och Byredo. Du väljer det du vill tävla om, snurrar hjulet och får veta direkt om du har vunnit. 

 Med vår kod "SPINWIN30" får du även 30 kronor att tävla för kostnadsfritt! Lycka till.

1. Hörlurar från Marshall

Marshall hörlurar

Du kan vinna dessa kvalitetshörlurar från Marshall för bara 34 kronor. Här hittar du dem.

2. Kruka från Svenskt Tenn

Svenskt Tenn gör mycket snyggt till hemmet, bland annat denna kruka. Nu kan den bli din för bara 14 kronor – snurra på hjulet och se om du vinner här.

3. Byredo Blanche

Vinn den här lyxiga parfymen från Byredo för 36 kronor här.

4. Fitbit Inspire HR Black

Fitbits aktivitetsarmband är riktigt populära – armbandet har både olika träningsfunktioner, sömnmätning och kalorimätning. Den kostar 999 kronor i butik men kan bli din för 26 kronor.

5. Nintendo NES Classic Mini 8 bitars

Denna klassiska konsol är en dröm för retroälskaren och kommer med 30 förinstallerade spel, som Super Mario Bros och Zelda. Se om du vinner den här!

6. Högtalare från Marshall

Denna högtalare från Marshall är inte bara snyggt designad utan har även grym ljudkvalitet. Den är trådlös och funkar med alla telefoner och surfplattor. Tävla om den här för 34 kronor.

7. Sneakers från Fila

Ett par vita sneakers är perfekt till sommaren och Filas är riktigt snygga. De kan bli dina för bara 32 kronor.

8. VR-glasögon

Testa på Virtual Reality-spel och appar med dessa glasögon som funkar med både Android och iPhone. Vinn dem för bara 8 kronor här!

9. Fritös

Gör riktigt krispiga och goda pommes med den här luftfritösen – du behöver bara använda lite eller ingen olja. Här kan du tävla om en fritös.

10. Armband från Sophie by Sophie

Hur snyggt är inte det här armbandet från Sophie by Sophie? Det kan bli ditt för bara 26 kronor!

11. Ögonskuggspalett

Urban Decays Naked-paletter är riktigt populära och av bra kvalitet. Paletten är värd 540 kronor men nu kan du vinna den för bara 14 kronor. Se om turen är på din sida här!

12. Hörlurar från Urbanista

Dessa snygga trådlösa hörlurar från Urbanista har 12 timmars speltid och 300 timmars standby-tid. Spana in dem här – för 18 kronor kan de bli dina.

13. Lancôme Hypnôse Volume-À-Porter

Den här storsäljande mascaran är mångas favorit. Tävla om den för 14 kronor här.

Ännu fler prylar att vinna kan du hitta HÄR!

Nyheter24