Tjejer glada i snön, kille som äter pizza, glass
Prylarna för dig som njuter av livet – till fullo.

31 prylar för dig som är en riktig livsnjutare

Är du en livsnjutare? Om ja, är detta listan för dig! Vi har spanat in 31 prylar som gör att du kan njuta av livet till fullo.


Vi har spanat in 31 prylar, som passar dig som är en riktig livsnjutare! Allt från saker som förenklar livet, till snacks och riktiga festhöjare. 

1. Egen glassbuffé

Det är enkelt och kul att göra egen glass. Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din. Njut av livet och skapa egen glass hemma. 

2. Cornflakesdispenser

Långa frukostar med goda mackor, flingor och te är synonymt med hösten. För att få en riktig hotellfrukost-feeling tycker vi att den här smarta cornflakesbehållaren är perfekt. 

3. Prosecco pong

Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong. Extra bubbel i livet ger extra njutning. 

4. Bitar av drömmiga kakor

Okej, det bästa med hösten är ju ändå att ligga i sängen och titta på serier via Netflix. och vad vill man ha när man tittar serier? Jo, riktigt gott snacks. Va lite roligare den här gången och prova något nytt som det här amerikanska snackset Cookies N Cream med Cookie Dough. 

Du kommer att älska dem. Klicka hem dem här.

5. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

6. Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt och en perfekt middag i höstrusket. Och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! perfekt  Du hittar det här.

7. Ölkran

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Perfekt att bjuda vännerna på, så är det ju häftigt också. 

8. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda och som du kan placera bredvid soffan eller sängen. Man vill ju nämligen inte gå upp i onödan. Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

9. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna och alla mysiga hemmakvällar? MUMS. Här hittar du den.

10. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här. Njut av livet, och skippa frysandet. 

11. Coca Cola-kyl

Yes, svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa!

12. Cake pop- och muffinsmaker

Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

13. Milkshake maker

Den här fina milkshakemixern gör riktigt goda smoothies eller milkshakes till dig och kostar bara 199 kronor!

14. Kåtpiller

Vad sägs om ett kåtpiller? Här hittar du dem. Väldigt populära i vårt avlånga land, passar till livsnjutaren perfekt.

15. Smetdispenser

Hösten handlar om att vara hemma och mysa. Njut av bakning och fördela din smet perfekt med denna smetdispenser. Den kostar 149 kronor här.

16. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt pryl till chipsälskaren! 

17. Råsaftcentrifug

Rivstarta hösten med fräscha juicer och shots av olika grönsaker. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor. Så smidigt att vara hemma och dricka drömmiga juicer.

18. En HINK Nutella

Här hittar du dealen som alltså ger dig en hel hink med Nutella. Kan det bli bättre än en hel hink? Tror inte det. 

19. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

20. Skål våffeljärn

Grädda våfflor i skålform och fyll med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt. Perfekt både som dessert och lyxfrukost! Här kan du klicka hem våffeljärnet.

21. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor. Så kan du njuta av livet medan den städar.

22. Biopopopcorn hemma

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. Sån livskvalitet.

23. Kyl drinken med kuber som inte smälter

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drycken.

Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

24. Snickers peanut butter

Vi har aldrig sett denna smak på Snickers, men hur gott låter det inte? Här kan du köpa dem!

25. En otroligt skön kudde

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden. Du kommer även njuta extra av sömnen. 

26. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

27. Kompisladdare

Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.

28. Örtvagga

Det här är ett så smart redskap för att hacka kryddor, lök eller vitlök. Det blir både enklare och går snabbare! Du kan köpa den för 299 kronor här.

29. Äggkokare

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel, med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull, och det går snabbare. Du slipper dessutom hålla koll på tiden själv! Här hittar du den

30. Nöt-crème

Köp en hel låda med nötkräm för 149 kronor här. Vi minns smaken som att det vore igår och det är ju otroligt gott. Njut av nostalgiska minnen.

31. Vuxenspelet Monogamy

Monogamy är ett erotisk brädspel som garanterat kommer höja din och din respektives sexlust. 

Var du egentligen på jakt efter en julklapp när du letade i denna artikel? Ta då en titt på vår artikel där vi listar 52 julklappar som garanterat funkar. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.