Choklad med polkagris. Muffins. Pepparkaksgubbe.
Vi har samlat allt du behöver för att lyckas med julbaket i år!

Baka som dessertmästarna i jul – här är allt du behöver!

Få till roliga pepparkakor, saftiga lussekatter, perfekt knäck och mycket mer med dessa prylarna.


Det årliga julbaket kan trigga fram många känslor. Vi på redaktionen älskar det! För att göra julbaket extra mysigt och så roligt det bara går har vi samlat de 10 bästa prylarna till julbaket.

1. Mega-pepparkaksform

En mega-pepparkaksgubbe gör det ju så mycket enklare att "bara ta en" pepparkaka. Denna är hela 21 cm lång och går att hitta här!

2. Cake Pops Pinnar

Hotta till det klassiska julbaket med julinspirerade Cake Pops! Superenkelt att få till snyggt och hur smidigt som helst. Här hittar du Cake Pops Pinnar till bästa pris!

3. Smetdispenser

Få till juliga och perfekta cupcakes med en smidig smetdispenser. Slipp ojämna muffins och massa klet! Hittas här.

4. Glöggset med tomtar

Glögg måste ju nästan vara en av de bästa sakerna med att julbaka. Hur gulligt är inte detta glöggset med coola tomtar på? Skål!

5. Juliga knäckformar

Fixa de perfekta knäcken med gulliga knäckformar i tomte-motiv. Här kan du fynda 160 stycken knäckformar för endast 49 kronor!

6. 3D Pepparkaksformar

Sätt en ny nivå på de klassiska pepparkakorna och få till snygga 3D-pepparkakor med dessa pepparkaksformar!

7. Rudolf-mugg

En Rudolf-mugg hör julen till och passar perfekt för att höja mysstämningen under julbaket. Denna finns här för endast 149:-

8. Stavmixer

Få till perfekt saftiga lussekatter med hemgjord mandelmassa i fyllningen. Denna stavmixer passar perfekt till den hemgjorda mandelmassan, eller varför inte för att hacka mandlarna till knäcket på ett smidigt sätt?

9. En låda skumtomtar

Gör legendariska skumtomtefudge, skumtomtepannacotta, dekorera pepparkakshuset eller varför inte bara frossa i härliga skumtomtar? Gör garanterat julbaket mer lyckat och får pepparkakshuset att se riktigt proffsigt ut!

10. Chokladfontän

En chokladfontän är alltid en bra idé - i synnerhet för att göra julbaket lite roligare och godare! Finns att fynda här till ett billigt pris!

Kolla gärna in mer inspiration inför julbaket här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!