KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 sjukt smarta prylar som kommer förenkla livet under 2020

- 03/01/2019, 16:47 -

Förenkla livet med dessa prylar! Du hittar allt från smarta kökredskap till coola teknikprylar. Alla dessa står definitivt på vår önskelista!

Laptop, Google Home Mini, Minipresso

Man älskar ju allt som kan göra livet lättare, och här är 13 grymma prylar som kommer göra just det.

1. Google Home Mini

Google Home Mini

Med Googles smarta högtalare kan du styra allt från musik till teve och annan teknik i hemmet, bara med rösten. Du kan dessutom använda den till att fråga frågor om allt möjligt eller få till exempel nyheter upplästa. Du hittar den här.

2. Philips Hue-lamporPhilips Hue

Med dessa smarta lampor kan du styra ljuset både med din smartphone och med rösten om du har en röstassistent. Du kan också anpassa ljusstyrka och temperatur. De kostar .

3. Robotdammsugare

Robotdammsugare Cleanmate

Hur skönt vore det inte att slippa dammsuga? Den här robotdammsugaren är i den lägre prisklassen och har fått väldigt bra recensioner. Den finns att köpa här för .

4. Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Få full koll på både aktivitet, sömn, puls och mer med denna smarta klocka från Fitbit. Du hittar den för 

5. Slow cooker

Slow cooker Crockpot

Med en slow cooker kan du laga riktigt goda grytor utan att behöva anstränga dig mer än att lägga i alla ingredienser på morgonen. Sätt bara på grytan och när du kommer hem är middagen klar! Den kostar 

6. Microsoft Surface Pro i5

Microsoft Surface Pro i5

Denna smarta laptop går både att använda som en dator och som en surfplatta, och skärmen har stöd för touch och penna. Väldigt smidigt! Den kostar 

7. Sous vide

Anova sous vide

Med en sous vide får du garanterat perfekt tillagat kött, kyckling eller fisk varenda gång, genom att det tillagas på låg temperatur under en längre tid. Även grönsaker går att tillaga i sous viden. Denna populära kostar 

8. Mini-espressobryggare

Minipresso

Hur kul är det att ha med sig vanligt bryggkaffe i termosen när du kan få en espresso? Det är just vad du kan göra med denna mini-espressobryggare! Du kan klicka hem den för .

9. Trådlös laddplatta till smartphone

Ideal of Sweden trådlös laddplatta

Denna trådlösa laddplatta passar till både iPhone och Android – alla telefoner som stödjer Qi-laddning. Den finns i flera färger och kostar från .

10. Värmefilt

Värmefilt

Den här elektriska värmefilten är perfekt för dig som lätt fryser. Den är i mjukt och gosigt tyg och har automatisk avstängning. Du kan klicka hem den för .

11. PopcornmaskinPopcornmaskin med skål

Gör mumsiga popcorn med den här smarta popcornmaskinen där locket dessutom fungerar som skål om du vänder det upp och ner. Maskinen roterar vilket gör att popcornen inte riskerar att bränna fast. Den kostar bara 

12. Kaffebryggare med wifi

Kaffebryggare med wi-fi

För dig som är morgontrött är denna kaffebryggare perfekt – du kan nämligen sätta på den med telefonen direkt från sängen. Spana in den här för

13. Väckarklocka med ljus

Philips väckarklocka med ljus

Alla vet ju hur svårt det kan vara att kliva upp när det är kolsvart ute och väckarklockan tjuter. Denna väckarklocka väcker dig genom ett gryningssimulerande ljus och en behaglig signal, som vågor eller fågelkvitter. Den blir din för .

Läs även: Veckans deals! Starta året med att fynda heta prylar

Populära prylar som förgyller januari! Nedsatta upp till 71 procent

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Prisjakt