Onsdag 12 Maj
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 ovanliga men riktigt goda snacks till sommaren

Ovanliga snacks
Ovanliga snacks. Foto:

Älskar du snacks? Vi har listat 20 stycken ovanliga men riktigt goda snacks som är perfekta att snacka på i sommar. Du hittar allt från amerikanskt godis till salta snacks som chips och Beef Jerky.

Läs mer

Sugen på Beef Jerky med jalapenosmak eller vad sägs som supersura godisar som kommer väcka liv i dina smaklökar. Vågar du smaka?

1. Bean Boozled Jelly Beans 

Rysk Roulette blir inte roligare än såhär! Spela godisroulette och och riskera att få en superäcklig smak i munnen. Blir det smörpopcorn eller ruttet ägg? Klicka här för att köpa hem spelet om du är nyfiken på hur hundspya eller chokladpudding smakar i godis.


2. Brain Blasterz Container Sour

Älskar du surt godis? Då är det här nästa nivå av surt! Amerikanska Brain Blasterz är supersura små hårda tabletter med olika smaker såsom vattenmelon, citron, äpple och blåbär. Vågar du smaka? Klicka här för att köpa definitionen av surt godis.

3. Doritos Nacho Cheese

Ost ost ost i mängder! De här nachochipsen har en fyllig smak av nacho cheese och är perfekta inför uppladdningen av tacokvällen. Köp chipsen här.


4. White Chocolate Peanutbutter Cups från Reese's

Dessa skiljer sig lite från de klassiska Peanut Butter Cups men vi måste ändå säga att Reese's har gjort det igen! Kan du tänka dig något godare än vit choklad och jordnötssmör? Det här vill vi smaska på hela sommaren lång. Klicka hem här.


5. Fanta med äppelsmak

Har du inte hunnit smaka denna ännu? Då har du missat något! Tänk dig kolsyrad äppelmust, som avnjuts bäst på stranden en varm sommardag. Köp hem den här för smaksensation.


6. Beef Jerky med jalapenosmak

Beef Jerky skulle man kunna säga är USA:s nationalrätt och det är helt enkelt torkat kött som marinerats och grillats. Detta är ett perfekt mellanmål för den som inte orkar laga något. Köp hem här, det är så gott!


7. Bounty pålägg

Att använda Bounty som pålägg är mycket roligare än det vanliga och tråkiga. Mackorna blir så mycket roligare! Klicka hem här.


8. Mistery Swirl

Det finns ingen som vet exakt vad det här godiset smakar. Enligt rykten smakar den en blandning av olika frukter eller att smakerna hela tiden förändras för att inte avslöja mysteriet. Låter det spännande? Klicka hem här.


9. Jordgubbssirap

Det här är den ultimata toppingen på milkshakes, glass eller varför inte pannkakor. Den passar helt enkelt perfekt till måltider som kanske inte anses supernyttiga, men vad gör det? Klicka hem den här.


10. Smokey Bacon Chips från Pringles

De här chipsen med en rökig smak av bacon är enligt oss ett väldigt gott snack att ha med till strandhänget. Köp här.


11. Corny Big jordnöt

Corny Big är en typ av bar med ett innehåll av müsli och jordnötter med ett täcke av härlig mjölkchoklad. Ett perfekt mellanmål eller snack om man är lite sötsugen. Klicka hem den här.


12. Chips från Chili Klaus

De här chipsen kommer definitivt väcka dina smaklökar. Trots att de är starka så är de väldigt goda i smaken och av bra kvalité. Chipsen är tillagade i jordnötsolja. Vågar du smaka? Klicka hem här.


13. Dumleklubba

Barndomsminnen.. vem älskade inte de här klubborna när man var liten? Klicka hem här och få nostalgikänslor.


14. Gummy Doggie

Sugen på korv med bröd? Testa de här amerikanska godiskorvarna istället! Klicka hem här antingen styckvis eller storpack.


15. Jell-O Hallon

En klassisk amerikansk efterrätt som alla hört talas om är ju Jell-O. Den här förpackningen innehåller gelatinpulver med en somrig smak av hallon. Varför inte tillsätta lite sprit i blandningen om du ska bjuda över vuxna så får du Jell-O Shots. Läs mer här om hur du vill veta hur man gör Jell-O Shots eller om du är sugen på att köpa.


16. Popcorn Indian Cheddar

Popcorn kombinerat med cheddarost, kan det bli bättre? Skaffa dessa här till ditt nästa fredagsmys.


17. Fizzy Bubble Patroner

Ännu ett barndomsminne. Var det bara vi som gick och köpte patroner för 2 kronor styck i kiosken efter skolan? Den här smaken av patron smakar enligt många som tuggummi, hur gott? Upplev smaken och barndomsminnena genom att klicka hem här.


18. S'mores Snacks

Har du hört talas om S'mores? Det är kex fyllda med choklad och marshmallows som man grillat. De här kakorna har kombinerat detta tillsammans med de klassiska amerikanska Goldfish Crackers som varje unge vill ha i sin lunchlåda. Klicka hem här.


19. Nutella & Go

Detta är ett perfekt snack att ha med sig om du har bråttom eller är iväg. Det är salta pretzelsticks som går att doppa i den klassiska nutellakrämen. Kombinationen är oslagbar! Klicka hem och testa du med.


20. Jordnötssmör Crunchy

Tro inte att vi glömt den äkta amerikanska jordnötssmören! Det här är ett viktigt tillbehör till en storslagen brunch, men även ett gott alternativ på kvällsmackan. Köp hem det här.


Läs även: Här hittar du de dyra skönhetsprodukterna till billigast pris