Singles day

Singles day är en dag då vi firar alla singlar runtom i världen. Dagen började firas i Kina och har därför större fäste utomlands, men på senare tid har dagen uppmärksammats allt mer i Sverige. Dagen firas varje år den 11/11, anledning till valet av dag beror på att siffran ett ser ut som en ensam person.


Dagen är även den största dagen för onlineshopping och kännetecknas för att dra in mer pengar än vad Black Friday gör. Dagen har tidigare inte varit en shoppingdag i Sverige men har blivit allt större på den svenska marknaden på senare tid.


Rea hos Nyheter24 


Singles day har även satt avtryck på affärerna i Sverige som börjat med rea och kännetecknas även för att vara inledningen på shoppingmånaden november som avslutas med Cyber Monday.


Nyheter24 är med och uppmärksammar alla singlar där ute genom att ta fram de allra bästa erbjudandena. Och självklart behöver du inte vara singel för att ta del av de. Surfa in på Nyheter24 shopping för att ta del av supererbjudanden redan idag.

Här är alla sektioner som du bör hålla koll på. 


En person som shoppar. Singlarnas dag.
Singlarnas dag firas runtom i världen. Bildkälla: TT/Nyheter24
Visa resten ↓
18 Nov 2022, 12:24
Bluffresornas tid borde vara förbi när handlarna har nya regler att förhålla sig till under Black friday.Men e-handlarna fortsätter att kringgå den nya lagen, visar undersökningar.
11 Nov 2022, 19:06
Du har väl inte missat att det är singles day? Det gör inget! - Vi har samlat de bästa fynden inom mode och skönhet.
11 Nov 2022, 15:41
Dags att plocka fram vinterskorna! Eller varför inte införskaffa ett par nya snygga vinterboots under singles day rean!
11 Nov 2022, 11:56
Vi har listat de snyggaste plaggen som garanterat kommer lyfta din look under vinterhalvåret!
1 Okt 2021, 00:00
Singel och shoppingsugen! Ja, du behöver givetvis inte vara singel för att uppskatta reahögtiden. Ska du shoppa under Singles Day i år?
3 Nov 2020, 00:00
Många förknippar november med "Black Fiday" och "Cyber Monday", men har du koll på "Singles Day"? Här är allt du behöver veta om dagen!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.