Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Telia

Molly Sandén släpper låt om näthat – vet hur det känns att bli mobbad

- 02/05/2016, 09:26 -
Molly Sandén deltar i Telias kampanj "Hata hat".
1 av 2

Molly Sandén deltar i Telias kampanj "Hata hat".

Var med du med under #hatahat.
2 av 2

Var med du med under #hatahat.

Molly Sandén och Magnus Carlson från Weeping Willows sjunger duetten ”Jag hatar hat” i Telias kampanj mot näthat. Lyssna på låten här.

Telia har, i samarbete med organisationen Friends, startat kampanjen "Hata hat" för att bidra till ett vänligare internet. Molly Sandén och Magnus Carlson från Weeping Willows stöttar kampanjen genom att visa vad de tycker om näthat. Deras låt ”Jag hatar hat” har ett starkt budskap där artisterna tar tydlig ställning för ett kärleksfullare klimat på internet.

– För mig var det ett enkelt val att engagera mig i Telias hata hat-kampanj då jag vet hur det känns att bli mobbad och hur ont de här kommentarerna kan göra. Jag känner helt enkelt att jag vill göra vad jag kan för att sprida kärlek i mina kanaler, säger Molly Sandén i en behind the scenes-video till låten.

Men kärleksfesten slutar inte där, utan från och med 18 april släppte Telia sin surf fri på sociala medier, för både befintliga och nya kunder. Nu kan du som Teliakund surfa omkring hur mycket du vill på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter och Kik, utan att surmängden påverkas. Det enda Telia kräver i gengäld är att du lovar att bete dig schysst på nätet!

Ta del av den fria surfen genom att skaffa ett abonnemang här.

Lyssna på Molly Sandéns och Magnus Carlsons låt "Jag hatar hat" här:


Har du blivit utsatt för näthat?