- Foto: Shutterstock

Så räddar du ditt distansförhållande: 7 knep som hjälper er

När din bättre hälft bor i en annan stad kan längtan bli så stor att du nästan känner dig sjuk. Här är tipsen som gör det lite lättare att genomlida dagarna ifrån varandra.


1. Facetima

Ring videosamtal lite då och då. Det känns kanske lite krångligare, men det gör så himla mycket att se varandra när ni pratar.

tjej med hund använder facetimeShutterstock

2. Prata i telefon läääänge

Att höra den andras röst ger en känsla av närhet och ger er möjlighet att berätta om er dag och ventilera tankar och känslor – samtal som kanske annars hade skett vid middagsbordet. Ni kan även se ett avsnitt av er favoritserie tillsammans över telefon. På så sätt skapar ni en mysig vardag ihop, trots att ni inte ses. Tips: Skaffa en mobiloperatör som låter dig prata hur länge du vill utan att det kostar extra.

3. Go old-school

Kan det bli mer romantiskt än ett kärleksbrev? Skicka med gulliga små presenter och spraya din parfym på brevet. Vem längtar inte efter att få post som inte är räkningar?

Kärleksbrev med läppstiftShutterstock

4. Låt snapchat bli din bästa vän

Snapchat är ett perfekt verktyg för att hålla varandra uppdaterade om de små stunderna i vardagen! Visa upp middagen du nyss lagat, filmen du kollar på eller ta en rolig selfie. Snappa när du är glad, ledsen eller bara håller på att längta ihjäl dig...

5. Skicka massor med sms – varje dag

Så du kan låta din särbo veta att du tänker på hen. Messa när du vaknar, när du ser eller hör någonting som gör att du tänker på personen, när det hänt något kul på jobbet och när du längtar efter hens kyss. Glöm inte att välja ett mobilabonnemang som låter dig skicka obegränsat antal meddelanden gratis till hela världen.

snygg kille med smart telefonShutterstock

6. Skicka blombud

Att få blommor är en romantisk gest som din älskade förtjänar mer än någon annan. Bara för att du inte kan leverera buketten själv betyder inte det att du inte kan uppvakta din älskade ändå. Vilken lycka när blommorna står på bordet! Nästan som om du var där.

7. Strunta i allt annat när ni väl ses

Lägg undan luren när ni träffas och ha fullt fokus på din partner så du inte missar ett enda andetag. Hos Halebop kan du spara den mobilsurf du inte använder och med abonnemanget behålla den till nästa månad när du kanske är ensam igen. Dessutom tillåter Halebops abonnemang Rubbet Mellan dig att ha hur långa samtal du vill och skicka obegränsat antal meddelanden gratis till hela jorden. Läs mer och beställ ditt abonnemang här.

Par kramas på flygplatsShutterstock

https://pubads.g.doubleclick.net/activity;dc_iu=/143112909/Tracking_Halebop_True_Native_Inizio;ord=1;dc_seg=425366447?" width=1 height=1 border=0/>

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du i ett distansförhållande?
Tack för din röst!