Måndag 6 Dec
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med Yoggi Yalla

Tävla om 150 000 kronor – i Sveriges största CS-turnering för amatörer

Yoggi Yalla Cup drar igång den 22 mars så anmäl ditt lag redan nu.
Yoggi Yalla Cup drar igång den 22 mars så anmäl ditt lag redan nu. Foto: Fragbite

Yoggi Yalla Cup 2017 drar snart igång och anmälan är nu öppen för alla.

Kopiera länk
Dela

Sveriges största amatörtävling i CS:GO är äntligen tillbaka. Och det är Sveriges mest sålda drickyoghurt Yoggi Yalla som står bakom turneringen.

Succén Yoggi Yalla Cup är alltså tillbaka och om du var med i ett av de 1 162 lagen som inte vann förra årets upplaga kan du snart ta revansch. Redan den 22 mars drar den första kvalveckan av åtta i Sveriges största amatörturnering igång. 150 000 kronor finns i potten men det är inte bara det som är maffigt med årets upplaga av Yoggi Yalla Cup.

Det finns egentligen hur många anledningar som helst att delta. Typ dessa:

1. Livesända matcher

Veckofinalerna och finalen kommer innehålla feta livesändningar med de allra bästa kommentatorerna inom e-sporten och massvis av kända gäster som snackar upp just din match.

2. Nämnas i nyheter på Fragbite

Ehh det här är väl typ allas dröm? Fragbite kommer kontinuerligt skriva om turneringen då det är ett samarbete mellan Yoggi Yalla och Fragbite.

3. Du följer samma turnering som Sveriges största CS-proffs

I samband med förra årets turnering lanserades det även en reklamfilm. Så kommer det även bli år och du lär med all sannolikhet känna igen huvudpersonen.

4. 150 000 kronor i potten

Och det är inte bara vinnaren som kammar hem allt. Av den totala summan går 100 000 kronor till kvalveckorna där varje lag som går till veckofinalerna kammar hem 12 500 kronor. I finalen finns det sedan 50 000 kronor i prispotten.

5. Chans att möta proffsspelare

Men du behöver inte vara så orolig för att ryka mot ett proffs. Du kommer inte få möta Fnatic utan det handlar mer om att något proffs lirar med en kompis på skoj.

6. Goda priser

Förhoppningsvis kammar du och ditt lag hem allt och står som vinnare av Yoggi Yalla Cup 2017. Men om så inte blir fallet kanske ditt lag vinner massvis av Yoggi Yalla drickyoghurt istället, du vet de där med väldigt låg sockerhalt och som "Olofmeister" har runt omkring sig.

7. Hur många chanser som helst

Om du ryker är det bara att anmäla sig till nästa kvalvecka, om du ryker där så kan du, ja du förstår vart vi vill komma.

I videon nedan kan du se hur upplägget för turneringen ser ut. Om du bara vill anmäla dig och struntar i upplägget kan du redan nu göra det till kvalvecka 1 och 2 på länkarna nedan.


Kvalvecka #1

22-23 mars: Förkval 1 (Anmäl dig här!)

24-25 mars: Förkval 2 (Anmäl dig här!)

26 och 27 mars: Veckofinal

Kvalvecka #

5-6 april: Förkval 1 (Anmäl dig här!

7-8 april: Förkval 2 (Anmäl dig här!

9 och 10 april: Veckofinal

Om du vill läsa mer om Yoggi Yalla Cup kan du besöka Fragbites sida om turneringen.

Spelar du CS?
Tack för din röst!
Kopiera länk
Dela