Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med C More

Så ser du Dif - AIK ikväll – bekvämt hemma i soffan

- 22/05/2017, 15:21 -

BILDBYRN / BILDBYRN

Måndagen bjuder på ett stockholmsderby som är så gott som slutsålt.

Med start 19:00 går det andra stockholmsderbyt för i år av stapeln. Djurgården tar emot AIK på Tele2 Arena och matchen är så gott som slutsåld.

Men om du inte har en biljett bör du inte gråta. För hur underbart är det inte att se fotboll på tv, sittandes i soffan med en god pizza framför sig? Jo, helt underbart.

Matchen hittar du på C More där du kan testa deras Premiumpaket i en månad för 199 kronor istället för 449 kronor. Du får då ta del av all sport, serier och filmer och du hittar erbjudandet här.

Kommer derbyspöket leva kvar?

Det var ett tag sedan som Djurgården vann ett derby. Inte sedan 2011 har klubben fått lämna ett stockholmsderby som vinnare och derbyspöket hänger över laget.

Men ska profilvärvningar som Kim Källström och Jonas Olsson äntligen få spöket att försvinna? Det är frågan som många supportrar till klubben idag ställer sig. Svaret har vi runt 21.00 ikväll och utgången av matchen finner du här.