Lördag 25 Sep
Stockholm
ANNONS: Innehåll i samarbete med Buyersclub

Bli sommarsnygg med ny klocka – här är de populäraste just nu

Vi listar åtta av de populäraste klockorna och visar vart du hittar reapriser på dem.

Kopiera länk
Dela

En snygg klocka slår typ allt i din outfit. Och nu när sommaren är här (nästan) så kan det vara bra att dra på sig en ny som passar bättre till sommarvädret.

Vi har listat de åtta populäraste klockorna på medlemssajten Buyersclub där det krävs en inbjudan för att bli medlem. Något som du får genom denna länk.

Rabatterna på klockorna ligger just nu mellan 25 till 54 procent och för att ta del av dessa erbjudanden så betalar du 49 kronor i månaden. Du behöver dock bara betala den summan om du köper något, det är kostnadsfritt att bara surfa runt, för att sen betala när du finner något som passar just dig.

Och i och med de höga rabatterna tjänar du såklart in den kostnaden omgående.

Här är klockorna som är populärast just nu på sajten.

1. Daniel Wellington

Inte superoväntat har vi en klocka av Daniel Wellington på första plats. Men ja, vi förstår varför, den är ju skitsnygg och du får den för 969 kronor istället för 1 495 kronor.


2. Thomas Sabo

Fräsch och enkel klocka som egentligen passar till vilken outfit som helst. Du hittar den här för 2 519 kronor, ordinarie pris 3 499 kronor.


3. Triwa

Den här läckra klockan med brunt läderarmband känns väldigt mycket sommar. En vit t-shirt till den här klockan och du blir en hunk. Du får den just nu med 28 procent rabatt och ligger då på 1 652 kronor.

4. Daniel Wellington

Den klockan som antagligen är kändast från Daniel Wellington är den här och det kan man förstå. Den är enkel, snygg och perfekt till sommaren med den avslappnande känslan som den sänder ut. Du kommer till Buyersclub genom denna länk och klockan går för 1 071 kronor.

5. Michael Kors

Här kan du göra ett riktigt kap och är perfekt för dig som vill sticka ut. Klockan har en rabatt på 54 procent och du får den då för 938 kronor.

6: Triwa

Om du gillar svart är det här klockan för dig. Ordinarie pris är 1 695 kronor men du får den för 1 220 kronor genom Buyersclub.


7. Nick Cabana

Det är tydligt att det är läderarmband som är grejen nu. Den här är redaktionens tips om du vill bli en hunk i sommar! Kostnad? 1 079 kronor.

8. Ingersoll 1892

Baaam! Här har vi en riktigt snygg klocka och den känns ganska sportig. Du får också en liten förvaringsbox i trä när du köper klockan. Och det är ju alltid trevligt. Du hittar den på Buyersclub för 2 663 kronor och sparar 1 036 kronor.


Kopiera länk
Dela