Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med SF

6 tecken på att du är en riktig fantasy-nörd

Sponsrat innehåll | 11/08/2017 16:55

Älskar du fantasy? Då lär du känna igen dig i dem här sakerna.

1. Du älskar Harry Potter-filmerna 

De flesta blir irriterade när något mjölkas så mycket som möjligt, men när det sker med Harry Potter-filmerna fylls du upp av glädje.


2. Din högsta dröm är att bo i ett slott

Eller ja, självklart så är din största dröm att kunna studera på Hogwarts men sen är det att bo i ett stort slott. 


3. Du är inte helt säker på att det aldrig funnits drakar

Du vill inte riktigt erkänna det men du är inte helt säker på att drakar inte funnits. Dinosaurier har ju liksom funnits så varför inte drakar? 


4. Du älskar Gotland en vecka om året 

Och då pratar vi inte om Stockholmsveckan, vi pratar såklart om medeltidsveckan. 


5. Citerar Sagan om ringen när tillfälle ges 

Problemet är bara det att du gör det alldeles för ofta. 


6. Du älskar maskerader 

Äntligen är det dags för dig att skina. Och som du gör det, du går fullkomligen loss och det slutar antagligen med att du klär ut dig till en alv, eller till din idol Harry Potter. 


Du gillar onekligen fantasy, och av den anledningen lär du även uppskatta den nya tv-serien American Gods som släpps på DVD den 31 juli här för endast 299 kronor. Serien är baserad på Neil Gaimans bok med samma namn och seriens produktionsbudget är i samma nivå som bjässarna The Walking Dead och Game of Thrones. Det bådar alltså ganska gott kan man säga. 

I American Gods får du se Shadow Moon (Ricky Whittle) som släpps ut från fängelset för att kunna närvara på sin frus begravning. Där och då förändras hans liv när han stöter på den mystiske Mr. Wednesday (Ian McShane) och blir dennes livvakt. Mr. Wednesday vet nämligen väldigt mycket om Shadow och hans förflutna. 

American Gods