6 tecken på att du är en riktig fantasy-nörd

Älskar du fantasy? Då lär du känna igen dig i dem här sakerna.


1. Du älskar Harry Potter-filmerna 

De flesta blir irriterade när något mjölkas så mycket som möjligt, men när det sker med Harry Potter-filmerna fylls du upp av glädje.


2. Din högsta dröm är att bo i ett slott

Eller ja, självklart så är din största dröm att kunna studera på Hogwarts men sen är det att bo i ett stort slott. 


3. Du är inte helt säker på att det aldrig funnits drakar

Du vill inte riktigt erkänna det men du är inte helt säker på att drakar inte funnits. Dinosaurier har ju liksom funnits så varför inte drakar? 


4. Du älskar Gotland en vecka om året 

Och då pratar vi inte om Stockholmsveckan, vi pratar såklart om medeltidsveckan. 


5. Citerar Sagan om ringen när tillfälle ges 

Problemet är bara det att du gör det alldeles för ofta. 


6. Du älskar maskerader 

Äntligen är det dags för dig att skina. Och som du gör det, du går fullkomligen loss och det slutar antagligen med att du klär ut dig till en alv, eller till din idol Harry Potter. 


Du gillar onekligen fantasy, och av den anledningen lär du även uppskatta den nya tv-serien American Gods som släpps på DVD den 31 juli här för endast 299 kronor. Serien är baserad på Neil Gaimans bok med samma namn och seriens produktionsbudget är i samma nivå som bjässarna The Walking Dead och Game of Thrones. Det bådar alltså ganska gott kan man säga. 

I American Gods får du se Shadow Moon (Ricky Whittle) som släpps ut från fängelset för att kunna närvara på sin frus begravning. Där och då förändras hans liv när han stöter på den mystiske Mr. Wednesday (Ian McShane) och blir dennes livvakt. Mr. Wednesday vet nämligen väldigt mycket om Shadow och hans förflutna. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du fantasy?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?