Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med GoodOnes

Det här är svenskarnas egentliga syfte med nätdejting

Sponsrat innehåll | 30/11/2017 23:49

Vad stockholmarna vill med nätdejting överraskar faktiskt en hel del.

Många förknippar nätdejting med kvart i tre-ragg. 

Trodde du också det? Då har du fel. 

Stockholmarna vill hitta härleken 

Den största anledningen till att nätdejta är att man vill hitta kärleken. Hela 71 procent av de tillfrågade kvinnorna i en undersökning gjord av dejtingappen GoodOnes vill hitta en partner. Motsvarande siffra för männen var 57 procent. 

Här kan du ladda ner appen till iPhone.
Och här till Android

Undersökningen visade också att stockholmare i högre grad vill hitta kärleken än invånarna i de flesta andra städer. Endast i norra Sverige finns det en större jakt på kärleken. 

Män mer sugna på sex än kvinnor

Det här är möjligtvis ingen superskräll för de flesta men likväl är inte sex det största syftet för män när de dejtar. Likt kvinnorna är det kärleken som lockar mest och på andra plats har vi nyfikenhet och sedan sex. För kvinnorna hamnar inte sex förrän på femte plats. 

Schysstare dejting med nya appen

Fördelarna med nya dejtingappen GoodOnes är många. I och med att varje användare legitimerar sig med BankID stoppar det fejkprofiler och de som beter sig illa blir portade för alltid. Du slipper därför dick pics och andra obehagliga överraskningar. Dessutom får du bara mess från folk som du själv gillar. Grymt!  

Om du vill testa schysstare dejting kan du ladda ner GoodOnes appen här till iPhone och här till Android. Och ja, den är helt gratis! 

*Undersökningen är genomförd av opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov. Under perioden 21-27 februari 2017 har sammanlagt 507 intervjuer via internet genomförts med män och kvinnor i åldern 18-40 år i Sverige. Det har även gått att svara på flera alternativ på just denna fråga. 

Har du en dejtingapp?