Blivit dumpad? Så här går du vidare

Vi ger dig tipset på hur du kommer över ditt ex och kan gå vidare.


"Ut på krogen och hitta första bästa. Bara gör det."

Det citatet har många fått höra efter att man blivit dumpad. Lite som att det skulle vara den universala lösningen när man vill komma över någon. 

Men sugen på meningslösa krogragg eller en dejtingapp, där syftet endast är ett kvart i tre-ragg, är kanske inget man är sugen på precis efter man blivit hjärtekrossad.

Efter en tid vill du ändå hitta någon där ute. Då blir den stora frågan – vilken dejtingapp ska man vända sig till för att slippa meningslösa dejter?

Du vill hitta en app där medlemmarna varken vill slösa bort din tid eller sin egen genom att inte vara raka och tydliga med vad de vill. Du vill säkert ha en app där personerna som är med känner varandra genom gemensamma vänner eller i alla fall har liknande intressen och mål i livet, som är framgångsrika, ambitiösa och attraktiva. Den appen är The Inner Circle. Där fann rekryteraren Daniel sin Moa, de skaffade barn tillsammans och är nu förlovade. 

– Efter ett tufft break up så kände jag verkligen att jag inte visste hur jag skulle börja dejta igen. Men en kompis rekommenderade sedan The Inner Circle på grunderna att folk var raka och respektfulla mot varandra. Jag fixade därför appen och gick faktiskt på många bra dejter innan jag träffade Moa, och trots att det onekligen inte blev en perfekt match innan Moa så var dejterna aldrig dåliga eller onödiga. Alla jag träffade erbjöd mig utbyte i form av en bra kväll eftersom de var smarta, roliga, framgångsrika och snälla kvinnor. Jag fick helt enkelt tillbaka mitt självförtroende inom dejting genom The Inner Circle. 

Registrera dig gratis på The Inner Circle för en chans att hitta någon likasinnad singel som är redo att ha kul med dig

Förutom att prata direkt i appen erbjuder de också exklusiva events runt om i världen. Bland annat kommer de till Bergmans i Stockholm den 17 februari. Den 1 januari kommer du få information om hur du får en plats på eventet genom The Inner Circles sida som du kommer till genom länken nedan. 

Registrera dig gratis på The Inner Circle för en chans att hitta någon likasinnad singel som är redo att ha kul med dig

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om ett tufft break up?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?