Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med The Inner Circle

Blivit dumpad? Så här går du vidare

Sponsrat innehåll | 21/12/2017 14:03

Vi ger dig tipset på hur du kommer över ditt ex och kan gå vidare.

"Ut på krogen och hitta första bästa. Bara gör det."

Det citatet har många fått höra efter att man blivit dumpad. Lite som att det skulle vara den universala lösningen när man vill komma över någon. 

Men sugen på meningslösa krogragg eller en dejtingapp, där syftet endast är ett kvart i tre-ragg, är kanske inget man är sugen på precis efter man blivit hjärtekrossad.

Efter en tid vill du ändå hitta någon där ute. Då blir den stora frågan – vilken dejtingapp ska man vända sig till för att slippa meningslösa dejter?

Du vill hitta en app där medlemmarna varken vill slösa bort din tid eller sin egen genom att inte vara raka och tydliga med vad de vill. Du vill säkert ha en app där personerna som är med känner varandra genom gemensamma vänner eller i alla fall har liknande intressen och mål i livet, som är framgångsrika, ambitiösa och attraktiva. Den appen är The Inner Circle. Där fann rekryteraren Daniel sin Moa, de skaffade barn tillsammans och är nu förlovade. 

– Efter ett tufft break up så kände jag verkligen att jag inte visste hur jag skulle börja dejta igen. Men en kompis rekommenderade sedan The Inner Circle på grunderna att folk var raka och respektfulla mot varandra. Jag fixade därför appen och gick faktiskt på många bra dejter innan jag träffade Moa, och trots att det onekligen inte blev en perfekt match innan Moa så var dejterna aldrig dåliga eller onödiga. Alla jag träffade erbjöd mig utbyte i form av en bra kväll eftersom de var smarta, roliga, framgångsrika och snälla kvinnor. Jag fick helt enkelt tillbaka mitt självförtroende inom dejting genom The Inner Circle. 

Registrera dig gratis på The Inner Circle för en chans att hitta någon likasinnad singel som är redo att ha kul med dig

Förutom att prata direkt i appen erbjuder de också exklusiva events runt om i världen. Bland annat kommer de till Bergmans i Stockholm den 17 februari. Den 1 januari kommer du få information om hur du får en plats på eventet genom The Inner Circles sida som du kommer till genom länken nedan. 

Registrera dig gratis på The Inner Circle för en chans att hitta någon likasinnad singel som är redo att ha kul med dig

Har du varit med om ett tufft break up?