Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

7 faser alla går igenom under julfirandet med familjen

- 23/12/2017, 14:52 -

Från början är allt bra men sedan går det bara neråt.

Julen är bara några dagar bort och många reser snart hem till sin släkt. Vad som först verkar vara himmelriket blir rätt snabbt lite långtråkigt. Här är faserna som alla går igenom under julfirandet med familjen.

1. Snart jul 

Du jobbar för fullt dagarna innan jul och kan knappt bärga dig till all mat, mys, godis, julklappar och Kalle Anka som snart blir verklighet. 

Suget efter att träffa familjen har aldrig varit större. 

2. "Varför är jag inte alltid här?"

Ja, den frågan ställer sig nog alla när man har kommit hem till familjen och gottat ner sig i soffan. Bingo Lotto står i fokus dagen innan julafton och när pappa frågar om man vill ha en macka med julskinka så funderar man på varför man någonsin flyttade ut. 

3. Du peakar 

Julafton är äntligen här och snön faller förhoppningsvis ner på marken. En mysig frukost väntar och de sista förberedelserna görs. Nu mår man. 

4. Tröttheten infaller 

Mobilaktiviteten som tidigare varit på noll börjar successivt öka. Chansen finns att du går in på toan, bara för några minuter, bara för att få vara med sig själv en stund. Men du kan vara lugn. Det är helt okej. 

5. Mat och julklappar = peak igen 

Bordet är färdigdukat och julmaten serveras. När tomten sedan kommer med julklapparna samtidigt som man sitter i soffan med en kaffe och lite godis är det få saker som är bättre i livet. 

6. Juldagen 

Men sedan kommer juldagen. Du har börjat sakna dina kompisar och en utgång är en självklarhet. 

7. "Skönt att det är ett år kvar" 

Du vaknar upp hemma och konsekvenserna av gårdagen är märkbara. Som tur är dröjer det till nästa jul och plötsligt är din lägenhet underbar och du ska spendera hela dagen i sängen med flera TV-serier. 

Om du enkelt vill lokalisera vad du vill se på kan du gå in på TV.nu som är en TV-guide till linjärt, play och streaming. Bland annat har de samlat innehållet hos HBO Nordic, Netflix, C More och SVT Play. 

Du söker enkelt i deras app efter vad du vill se och var du kan streama det.  

Här laddar du ner appen

Jul
/
TV