Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med e-Boks

Här är tjänsten som gör att du aldrig mer kommer glömma en räkning

- 17/05/2018, 10:33 -

Slipp krångel med papperspost som lätt kommer bort. Nu kan du istället använda en digital brevlåda – och tjänsten är helt gratis.

Du har säkert varit med om det här: du får hem en räkning, tittar på den, lägger den åt sidan och glömmer sedan bort den fram tills den där jobbiga påminnelsen dyker upp i brevlådan. 

Eller att du inser att du tappat bort viktiga dokument som kvitton eller försäkringspapper du verkligen behöver, för att de försvunnit bland en massa andra papper?

I sådana fall är du knappast ensam. En smart lösning, som gör att du slipper problemet i framtiden, är att skaffa e-Boks. Det är en digital brevlåda som gör att du enkelt kan hålla koll på din post i en app.

För många kanske digital brevlåda bara förknippas med det där man måste skaffa för att få skatteåterbäringen tidigare, men den har många fler fördelar än så.

Med en digital brevlåda får du viktig post från myndigheter och företag direkt i mobilen eller datorn och du kan även signera med BankID. Viktiga dokument kan du spara och sortera i mappar så att du alltid vet var du har dem.

Förutom att du själv slipper röran med papper, är en fördel förstås att det är mer miljövänligt att använda mindre papper. Dessutom riskerar du aldrig att något viktigt kommer bort i posten!

e-Boks är Nordens största digitala brevlåda och har över 15 miljoner användare globalt. Här kan du läsa mer och ansluta dig till tjänsten.