Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Samsung Nordic

Ta spelen till en ny nivå – med Samsungs nya datorskärm

- 17/12/2018, 11:27 -
Datorskärm från Samsung.

Upplev spelen du älskar på ett helt nytt sätt.

Samsung Nordic

För den person som spelar mycket, eller helt enkelt hänger mycket framför datorn – så kan en grym skärm ta allting ett snäpp längre.

Oavsett om du är en inbiten gamer eller bara spelar för skojs skull, så kan det vara dags att unna dig själv en ny skärm. Samsung har slagit flera av våra förväntningar och skapat en super ultra wide-skärm.

Skärmen klarar till exempel spel som PUBG eller Counter Strike, vilket är populärt bland många. Flera spel gör sig alltså grymt bra på skärmen, men framför allt racingspel är något du bör prova, många säger nämligen att det är som att ha VR-glasögon på sig. Du kan spana in skärmen här.

I jämförelse med en standardskärm får du alltså ett bredare synfält och kan uppleva ett nytt djup i de spel du gillar att spela. Samsung lovar bättre svärta, ljusare nyanser och helt enkelt fylligare färger. Även spel med snabba rörelser blir snygga på skärmen, då uppdateringsfrekvensen garanterar jämn och smidig grafik.

Förutom det faktum att spel ser bättre ut och upplevs på ett annat sätt, så kan det nya utrymmet som skärmen skapar ta din multitasking till ny effektivitet. Perfekt för designern, streamern eller den som bara gillar att ha många bollar i luften. Istället för att ha flera skärmar på rad, kan du alltså göra allt du vill på bara en skärm.

Att köpa en ny kan dock kännas som ett stort steg, inte bara för plånboken, utan också för att det kanske känns lite nytt och läskigt. Men det är mycket som är grymt med den här skärmen! Dina ögon kommer att tacka dig för att du väljer att investera i en ergonomisk skärm.