Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med

Vegomiddag för två – på 15 minuter!

- 17/02/2020, 15:20 -

Foto: Linnéa Seidel

Det ska vara enkelt att äta hållbart* och vegetariskt. Därför har man på Knorr tagit fram en helt ny serie vegetariska, färdiglagade rätter.

Att välja vegetariskt i stället för kött är helt klart en bra idé. Och för dig som vill ersätta kött med något gott och enkelt finns flera bra alternativ. Nytt i kyldisken är Knorrs färdiglagade vegetariska alternativ till klassiska rätter som vi annars är vana att äta med kött. 

Inga konstigheter

Trodde du att halvfabrikat är onyttiga? Då får du tänka om. Knorrs vegetariska måltider är nyckelhålsmärkta och innehåller växtbaserat protein. Perfekt för dig i farten! De är dessutom fria från artificiella smakförstärkare, konstgjorda färgämnen och tillsatta konserveringsmedel. 

Värm upp – njut!

Det enda du behöver göra är att värma upp rätten tillsammans med ett valfritt tillbehör. Vad sägs till exempel om en vegansk Chili Sin Carne gjord på tomat, paprika och kidneybönor, smaksatt med örter och kryddor. Kan det bli enklare – och godare?

Bildtext: Knorr Vego meals finns i fyra olika smaker. Du hittar dem i vegetariska kyldisken

Knorr Vego meals finns i fyra olika smaker. Du hittar dem i vegetariska kyldisken 

* Besök knorr.se för mer inspiration