Studio Allsvenskan i Rom.
Nu har poddtrion Studio Allsvenskan släppt nästa del i den nya tv-satsningen – och den handlar om storklubben AS Roma. Se hela videon här! - Foto: Fabian Rosenberg

Storklubben AS Roma – Studio Allsvenskans kompletta Rom-guide

Förra veckan släppte Studio Allsvenskan sitt första avsnitt om fotbollsklubben Lazio – i podcastens nya tv-satsning.
Nu har poddtrion släppt nästa del – och den handlar om storklubben AS Roma.


Här är nästa del av podcasten Studio Allsvenskans nya tv-satsning. Återigen besöker poddtrion Marcus Birro, Henrik Eriksson och Hugo Månsson Italiens huvudstad Rom för att uppleva fotbollskulturen på plats. 

I det första avsnittet handlade det om SS Lazio. Nu är det ärkerivalen – och stadens storebror – AS Roma som gäller.

Här är Studio Allsvenskans kompletta Rom-guide

Poddtrion ger tittarna den kompletta Rom-guiden där de besöker de välkända turistsevärdigheterna som Pantheon och Colosseum men tar även med tittarna till de mer okända men genuina kvarteren. Framför allt bjuder de på de bästa restaurangtipsen för den som älskar italiensk mat.

Dessutom får vi se uppladdningen inför Rom-derbyt mellan just Roma och Lazio på Stadio Olimpico.

Se hela avsnittet om AS Roma i videospelaren ovan!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

3 timmar sedan
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

idag 06:30
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.