Maud Bernhagen är sportjournalist på TV4.
Maud Bernhagen är sportjournalist på TV4. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Stella Pictures

Så mycket tjänar sportankaret Maud Bernhagen på TV4

Sportjournalisten Maud Bernhagen är den som presenterar nyheter från idrottsvärlden i TV4 och har kommit att bli en uppskattad tv-profil. Men hur mycket tjänar man då som sportankare på kanalen?


När det är dags för sportnyheter i TV4 är det inte sällan Maud Bernhagen, 52, som dyker upp i tv-rutan och rapporterar om det senaste som hänt i idrottsvärlden.

Med över 20 års erfarenhet som sportjournalist är det kanske inte heller så konstigt att det går bra för sportankaret på den ekonomiska fronten?

Maud Bernhagens lön – så mycket tjänar hon

Under 2020 hade nämligen Maud Bernhagen, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en fastställd förvärvsinkomst som landade på 766 292 kronor.

Därmed kunde TV4-profilen plocka ut omkring 64 000 kronor i månadslön.

Här kan du läsa om hur mycket kollegorna på TV4 Nyheterna tjänar.

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

idag 15:16
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.