Arnór Traustason i IFK Norrköping-tröjan 2015. Arkivbild.
Arnór Traustason i IFK Norrköping-tröjan 2015. Arkivbild. - Foto: TT

Arnór Traustason klar för IFK Norrköping

2015 var Arnór Traustason med och vann SM-guld med IFK Norrköping.Nu är den 29-årige islänningen tillbaka i "Peking"."Nu är det är dags att återvända och ge tillbaka", säger han.


Mittfältaren kom till IFK Norrköping 2014 och lämnade sedan klubben för Rapid Wien 2016. Därefter har karriären fortsatt i AEK Aten, Malmö FF och senast MLS-klubben New England Revolution.

"Jag kom till IFK Norrköping som en ung och oerfaren pojke, det föreningen och ni supportrar gav och lärde mig är jag evigt tacksam för. Nu tycker jag att det är dags att återvända och ge tillbaka. Den här gången kommer jag att ta med min familj som också får också njuta av föreningen, supportrarna och staden", säger nyförvärvet i en kommentar på klubbens hemsida.

"Pekings" tillförordnade sportchef Tony Martinsson:

"Arnór är en toppenkille som bidrar med erfarenhet både till laget på planen och hela föreningen. Dessutom är det såklart extra roligt att ytterligare en vass spelare väljer att vända hem till Norrköping. Vi är väldigt glada över att Arnór är tillbaka".

IFK Norrköping är elva i allsvenskan efter 17 spelade omgångar, 16 poäng bakom Häcken som toppar tabellen.

I nästa match, på söndag, gästar "Peking" Elfsborg.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.