Onsdag 5 Okt
Stockholm

Giggs: "Då är det slut med dig"

Ryan Giggs.
Ryan Giggs. Foto: TT

Förre fotbollsstjärnan Ryan Giggs försvar i rätten fortsätter. Han anklagas för misshandel av sin tidigare flickvän och hennes syster."Jag kommer att förfölja dig som en galning, och du vet hur bra jag är på det", stod det i ett uppläst meddelande från Giggs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Den förre Manchester United-storspelaren Ryan Giggs rättegång fortsätter. Walesaren står anklagad för att ha misshandlat sin tidigare flickvän och hennes syster.

På rättegångens åttonde dag lästes ett uttalande från Giggs till polisen upp från natten då han greps. Där erkände han att han bråkat med sin flickvän och systern under kvällen. Han berättar att han "kan ha träffat dem" men att det i så fall "inte var med meningen".

— Det var som en dragkamp. Vi stod mittemot varandra och sen blev det aggressivare och aggressivare och sen slogs våra huvuden emot varandra, sade han enligt The Athletic och fortsatte.

— Jag blev rädd. För helt plötsligt såg det ut som en situation som inte alls stämde överens med händelseförloppet.

Giggs står även åtalad för tvångsmässigt kontrollerande beteende gentemot sin flickvän. Under rättegången lästes ett par meddelanden upp som Giggs skickat till henne. I ett stod det:

"Jag kommer att förfölja dig som en galning, och du vet hur bra jag är på det."

Då Giggs trodde att flickvännen var otrogen stod det i ett annat:

"Om du är det, då är det slut med dig."

Rättegången fortsätter på torsdag.

TT
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.