Scott McLaughlin segrade i Indycar-deltävlingen i Portland. Arkivbild.
Scott McLaughlin segrade i Indycar-deltävlingen i Portland. Arkivbild. - Foto: TT

McLaughlin segrade i Portland – Ericsson elva

För några veckor sedan var Marcus Ericsson i totalledning i kampen om Indycar-mästerskapet. Svensken är fortsatt på fjärde plats i sammandraget och har väldigt liten chans att vinna mästerskapet. Svensken slutade elva i den näst sista deltävlingen i Portland.


Scott McLaughlin segrade i loppet, under tävlingen hade han ledningen i 104 av 110 varv. Nyzeeländaren segrade före totalledaren Will Power och Scott Dixon.

Loppets andre svensk, Felix Rosenqvist, slutade tia. Rosenqvist är även tia i totalen.

I totalställningen leder Power, tjugo poäng före Josef Newgaarden och Dixon. Fyran Ericsson är 39 poäng bakom Power inför den sista och avgörande deltvälingen.

Indycar mästerskapet avgörs i Monterey, Kalifornien nästa helg.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så tycker fotbollsfansen om VAR

3 timmar sedan

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

idag 06:30
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

idag 03:20
Brittiska fans varnas för den öl som kommer att serveras under fotbolls-EM i Tyskland i sommar.

Sundqvist knäskadad – borta resten av säsongen

igår 23:28
St Louis svenske NHL-anfallare Oskar Sundqvist blir borta resten av säsongen efter skadan i matchen mot Vegas under natten till tisdagen. Den 30-årige svensken har dragit av främre korsbandet i höger knä och ska opereras, bekräftar klubben på nhl.com.