Studio Allsvenskan del 5 – AC Milan och Milano-guide
Studio Allsvenskan Europa är tillbaka med ett nytt avsnitt. - Foto: Fabian Rosenberg

Studio Allsvenskan Europa del 5 – AC Milan och Milano-guide

Studio Allsvenskan Europa har tidigare besökt Rom och London.
Nu är poddtrion tillbaka med ett femte avsnitt – denna gång från Italien och Milano för att göra en komplett guide om staden och berätta om storklubben AC Milan.


Det har varit uppehåll under sommaren – men nu är Studio Allsvenskan Europa tillbaka med ett nytt avsnitt på Youtube.

Denna gång har poddtrion, bestående av Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson, författaren och programledaren Marcus Birro och journalisten Hugo Månsson, rest till Italien och Milano. Detta för att berätta om den klassiska italienska storklubben AC Milan som har mängder med framgångar och titlar. 

Höjdpunkten är förstås när trion besöker fotbollsarenan San Siro för att se just AC Milan ta emot lokalrivalen Internazionale Milan i ett derby. 

Kompletta Milano-guiden

Men som vanligt bjuder Eriksson, Birro och Månsson på mer än bara fotboll. De ger sina bästa tips på vad man som turist bör göra i staden, vilka restauranger man ska besöka – och givetvis ger de sig även på en photoshoot för att avgöra vem som klär sig bäst i modestaden nummer ett, Milano. 

Se hela avsnittet i videospelaren ovan!

Du kan även se Studio Allsvenskan Europa del 5 på deras Youtube-kanal här!

I nästa avsnitt av Studio Allsvenskan Europa är poddtrion återigen i Milano – men för att berätta om rivalen Inter Milan. Håll utkik på sociala medier och sajten för att se när del 6 släpps!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

1 timme sedan

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

2 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

3 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.