Serena Williams, här direkt efter sin sista (senaste?) tennismatch, fortsätter att antyda att tenniskarriären kanske ändå inte är helt över.
Serena Williams, här direkt efter sin sista (senaste?) tennismatch, fortsätter att antyda att tenniskarriären kanske ändå inte är helt över. - Foto: TT

Williams hint: "Brady har startat en cool trend"

Tom Brady har gjort det.Serena Williams funderar på det.Att lägga av och sedan snabbt ångra sig, verkar vara senaste mode bland idrottens superstjärnor.Man vet aldrig. Jag tycker att Tom Brady har startat en riktigt cool trend, säger tennisikonen Williams i ABC:s morgonstudio.


Det är fortfarande lite oklart om Serena Williams faktiskt avslutat elitkarriären. Men uttåget ur US Open för två veckor sedan markerade helt klart ett slags avsked för den 23-faldiga grand slam-vinnaren, som med tårfyllda ögon konstaterade att karriären troligen inte fortsätter.

— Jag tror inte det, sade Williams efter förlusten mot australiskan Ajla Tomjlanovic, innan hon snabbt lade till:

— Men man vet aldrig.

Hint om comeback?

En dörr lämnad lite på glänt?

I så fall öppnades den ytterligare när Serena Williams gästade ABC:s morgonshow "Good Morning America".

Inte heller den här gången kunde Williams, som fyller 41 i slutet av september, låta bli att antyda att hon kanske dyker upp på tennisplanen igen.

— Alltså, man vet aldrig. Jag tycker att Tom Brady har startat en riktigt cool trend, om du förstår vad jag menar, sade Williams och skrattade.

Lämnar inte tennisen

Tom Brady lade av i februari, men gjorde comeback sex veckor senare. Förra veckan påbörjade 45-åringen en ny NFL-säsong med Tampa Bay Buccaneers.

45-årige Brady, en av tidernas största stjärnor inom amerikansk fotboll, skapade stora rubriker när han i februari meddelade att han lägger av, bara för att sex veckor senare berätta att han ändå satsar vidare.

Serena Williams lämnar inga sådana löften. Men de täta banden till tennisen kommer att bestå på ett eller annat sätt.

— Tennisen har gett mig så mycket. Så jag känner att det är omöjligt för mig att inte vara involverad i tennis på något sätt i framtiden. Jag vet inte hur, men jag vet att jag älskar sporten så himla mycket, jag älskar spelet. Jag älskar allting med det. Jag kommer definitivt vilja vara delaktig i det.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!