Gusten Dahlin är en av grundarna till fotbollspodden Tutto Balutto och programledare för Cmores fotbollssändningar.
Gusten Dahlin är en av grundarna till fotbollspodden Tutto Balutto och programledare för Cmores fotbollssändningar.

Miljonregn över C More och Tutto Balutto-profilen Gusten Dahlin

Gusten Dahlin är en av grundarna bakom den populära fotbollspodden Tutto Balutto. Utöver poddandet är han även programledare för C Mores Champions League sändningar. Så hur mycket märks framgångarna av på bankkontot?


Gusten Dahlin har haft en kometkariär inom journalistbranschen. Tillsammans med parhästen Thomas Wilbacher startade han 2016 fotbollspodden Tutto Balutto. Men framgångarna slutade inte där för Dahlin. När C More köpte rättigheterna till Champions League säsongen 21/22, utsågs Dahlin till programledare för studiosändningarna. 

Därför kommer det kanske inte som någon överraskning att många är nyfikna på Gusten och hans privatliv. Hur lång är Gusten Dahlin? Har han flickvän? Läs mer om honom här!

Dahlins privata bolag håvar in miljoner

Dahlins privata bolag Aldair Media AB omsatte år 2020 5 757 000 kronor och gick med 3 067 000 kronor i vinst. De totala tillgångarna i bolaget uppges uppgå till 6 812 000 konor, enligt uppgifter från Alla Bolag. 

Så mycket tjänar Gusten Dahlin

Det går även bra ekonomiskt för C More-programledaren på ett personligt plan. För taxeringsåret 2021 hade Dahlin en inkomst på 701 200 kronor och ett överskott av kapital på 125 358 kronor enligt uppgifter till Skatteverket som Nyheter24 tagit del av.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!