Ottawas svenske målvakt Anton Forsberg storspelade när laget besegrade San Jose med 5–2.
Ottawas svenske målvakt Anton Forsberg storspelade när laget besegrade San Jose med 5–2. - Foto: TT

Anton Forsberg storspelade mot San Jose

Anton Forsberg räddade 35 skott på mål när hans Ottawa vann över San Jose med 5–2 i nattens omgång av NHL-ishockeyn.


— Vi spelade verkligen som ett lag. Vi kämpade hårt och vi gjorde det i 60 minuter och det tror jag var nyckeln, sade Anton Forsberg efter matchen enligt nhl.com.

Ottawas Claude Giroux gjorde två av målen och Brady Tkachuk, Tim Stutzle and Thomas Chabot gjorde ett var när laget radade upp sin andra vinst i rad efter gårdagens seger i förlängningen mot New York Rangers.

Mindre lyckad blev nattens match för New York Rangers som räknade in sin åttonde raka förlust när de förlorade på hemmaplan mot Chicago.

Precis som i gårdagens match gjorde Mika Zibanejad ett mål för Rangers och hans lagkamrat Chris Kreider gjorde ett. Men det räckte inte långt när Chicago hade betydligt bättre utdelning och vann matchen med 5–2.

TT
/
nhl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

1 timme sedan

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

1 timme sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

2 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

2 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

idag 13:26
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

idag 13:24
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.