Marcus Birro och Studio Allsvenskan åker till Köpenhamn.
Marcus Birro och Studio Allsvenskan åker till Köpenhamn. - Foto: Fabian Rosenberg

Studio Allsvenskan går på stekhett derby – ultimat Köpenhamns-guide

Studio Allsvenskan Europa är tillbaka med ett elfte avsnitt.
Nu åker poddtrion till Köpenhamn för att bjuda på den bästa guiden om den danska huvudstaden och för att gå på det stekheta derbyt mellan Bröndby och FC Köpenhamn.


Det uppskattade webb-tv-programmet Studio Allsvenskan Europa är äntligen tillbaka med ett till avsnitt – det elfte i ordningen. 

Poddtrion bestående av Marcus Birro, Henrik Eriksson och Hugo Månsson åker till den danska huvudstaden Köpenhamn för att bjuda tittarna på den bästa guiden över staden. 

Ultimata Köpenhamns-guiden

De tar oss bland annat med till det uppsnackade matområdet Reffen, med över 40 olika restauranger och barer, och Köttbyn. Och bilderna är inte nådiga för de matintresserade. 

Men avsnittet handlar om betydligt mycket mer än bara mat. Författaren Marcus Birro tar tittaren i handen och går i den svenske artisten Joakim Thåströms fotspår. Bland annat går de till artistens favoritcafé. 

Stekhett fotbollsderby

Men den största faktorn bakom resmålet stavas förstås fotboll. Poddtrion ska besöka det upphaussade Köpenhamnderbyt mellan FC Köpenhamn och Bröndby på Bröndby Stadium. 

Och tittarna får ta del av uppladdningen inför derbyt. 

Se det första av två avsnitt från resan till Köpenhamn på Youtube här, eller i videospelaren ovan!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!